Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BANÜ’de inovasyonun markalaşmadaki önemi ele alındı

BANÜ’de, “Yeni Dönemde İnovasyonla

BANÜ’de, “Yeni Dönemde İnovasyonla Değer Yaratmak” ile ilgili konferansa konuşmacı olarak katılan Kastamonu Entegre Global Ar-Ge ve İnovasyon Direktörü Dr. Hüseyin Güler, markalaşma ve inovasyonun önemini vurguladı. 

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ)’nde “Türkiye Yüzyılının Başında” seminer serisi kapsamında “Yeni Dönemde İnovasyonla Değer Yaratmak” ile ilgili konferans düzenlendi. Konferansa; BANÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel, akademik ile idari personel, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansta konuşmacı olarak Kastamonu Entegre Global Ar-Ge ve İnovasyon Direktörü Dr. Hüseyin Güler yer aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. İsmail Boz, yaptı. Boz, konuşmasında inovasyonun tanımını yaparak firmalar ve markalar için inovasyonun önemini vurguladı. Ardından programda emeği geçenlere ve davetli konuşmacı Dr. Hüseyin Güler’e katılımı dolayısıyla teşekkür etti.

Programda sunumuna BANÜ yerleşkesinde galası düzenlenen Bandırma Füze Kulübü filminden bahsederek başlayan Kastamonu Entegre Global Ar-Ge ve İnovasyon Direktörü Dr. Hüseyin Güler, öğrencilere filmin ilham kaynağı olabileceğinin altını çizdi. Öğrencilere, dünyada inovasyon öncülerinin hayatlarından kesitleri aktaran Güler, inovasyonun markalara etkilerini anlattı. İnovasyonun, insanları ve dünyayı zarar görmeden geliştirmek için umut verecek bir güç olduğunu söyleyen Dr. Güler, somut sorunları çözen ve şirketlerin büyümesine katkı sağlayan çözümlere odaklanarak bu gücü en iyi şekilde kullanma yollarının keşfedilmesinin gerektiğini belirtti.

Dünyada her yıl 400 milyar fincan kahve tüketildiğini belirten Dr. Güler, kahve atıklarından kullanılabilir sunta ürettiklerini ve her bir kahve yudumunun atıklarının hazineye çevirdiklerini anlattı.  Türkiye’nin girişimcilik ruhu ve yenilikçi fikirleri hayata geçirmesi konusunda başarılı olduğunu söyleyerek Türk şirketlerinin benzersiz inovasyon modelleri geliştirilebileceğine inandığını söyleyerek sunumunu sonlandırdı. Programın sonunda, Rektör Boz tarafından Dr. Güler’e kitap ve teşekkür plaketi takdim edildi. 

HABER MERKEZİ