Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Porselen sanatı Bandırma’da sergilendi

Bandırma’da Sanatçı Ümit Bademci’nin

Bandırma’da Sanatçı Ümit Bademci’nin soğuk porselen eserlerinin yer aldığı “Yüreğimde Açanlar” sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Sanatçı Ümit Bademci’nin eserlerinin yer aldığı “Yüreğimde Açanlar” isimli sergi açıldı. Ümit Bademci’nin soğuk porselen ve dekoratif el sanatları eserlerinin yer aldığı serginin açılışı ilgi gördü. Serginin açılışına Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Adıgüzel, Belediye Meclis Üyeleri Betül Agen ve Elif Didem Çidem, Eski Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur ve vatandaşlar katıldı.

“BANDIRMA SANATIN DOYA DOYA YAŞANDIĞI BİR KENT”

Açılış öncesinde konuşma yaparak katılan herkese teşekkür eden Sanatçı Ümit Bademci,
“Sergimize gelip bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyoruz. Dekoratif el sanatları 19’uncu yüzyılda ilk parfüm şişelerini süslemekle başlamış. Günümüze kadar gelmiş Bizler de bu sanatı doğayı taklit edip sanatımıza yansıtarak eserler ortaya koyduk. Umarım beğenirsiniz.” dedi.

Serginin açılışını gerçekleştiren Başkan Yardımcısı Cemal Adıgüzel, “Bandırma bir sahil kenti, sanatın ve kültürün doya doya yaşandığı bir kent. Bandırma’da biz bunu her zaman hissediyoruz. İnşallah bu dönem de yine böyle olacak. Değerli sanatçımızın içeride eserlerinden bir kısmını gördüm, çok dikkatimi çekti. Sanatçımızın eserlerinde uyguladığı soğuk porselen tekniği çok farklı. Ben eserleri çok beğendim, hoşuma gitti. Sanatçımızın başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.HABER MERKEZİ