Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’nın çocuklarından 23 Nisan’a yakışır gösteri

23 Nisan Ulusal Egemenlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hürriyet İlkokulu tarafından kutlama programı gerçekleştirildi.

Hürriyet İlkokulu tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği ile 23 Nisan ruhu yaşatıldı. Hürriyet İlkokulu 2. sınıf ve Anaokulu öğrencilerinin çeşitli gösteriler sergilediği kutlama programı Fatih Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirildi. Düzenlenen programa Hürriyet İlkokulu Müdürü Süleyman Ergün, Fatih Ortaokulu Müdürü Ahmet Ceylan, Müdür Yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte öğrenciler tarafından özgürlük balonları gökyüzüne bırakıldı.

“SEVİNMEK, EĞLENMEK, GURURLANMAK BİZİM HAKKIMIZ”

Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştiren Hürriyet İlkokulu 2-D Sınıfı öğrencisi Zeynep Özay, “Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıl dönümü. Türk Milleti’nin egemenliğinin başlangıcı. Böyle önemli bir günü Mustafa Kemal Atatürk biz çocuklara bayram olarak armağan etmiştir. Dünya çocuklarıyla paylaştığımız bu büyük bayram hepimize kutlu olsun. Her yıl 23 Nisan günü tüm dünyanın özendiği bir bayramı kutluyoruz. Sevinmek, eğlenmek, gururlanmak bizim hakkımız. Bugünleri bizlere armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, şehit ve gazilerimize gönülden teşekkürü borç biliriz.” dedi.

ÖĞRENCİLER BİRÇOK YÖREDEN DANS GÖSTERİSİ SERGİLEDİ

Programın devamında 2-E Sınıfı öğrencisi Berra Su Derili 23 Nisan Günü adlı şiiri okurken 2-F sınıfı öğrencisi Almira Maharani 23 Nisan isimli şiirini seslendirdi. Anasınıfı öğrencilerinin gösterisi büyük bir beğeni toplarken 2-G Sınıfı öğrencileri Yurdum Dansları gösterilerini sergiledi. Ardından 2-A öğrencileri Potbori gösterisi, 2-B ve 2-E sınıfı Modern Dans gösterisi, 2-C sınıfı öğrencileri Zeybek gösterisi ve 2-D öğrencileri Anadolu Ateşi gösterisi sergiledi. Program 2-F sınıfı öğrencilerinin Rumeli Dans gösterisi ve 2-H sınıfının Kafkas Dans gösterileri ile son buldu. HABER MERKEZİ