Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırmalı çocuklar,23 Nisan çoşkularını eserlerine yansıttı

23 Nisan Ulusal Egemenlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen karma resim sergisinde 40’a yakın yer alan eser büyük beğeni topladı.

Bandırma Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında “23 Nisan Resim Sergisi” etkinliği gerçekleştirildi. Nail Yurdusev eğitmenliğinde gerçekleştiren sergiye; Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Adıgüzel, Bandırma Belediye Meclis Üyeleri, Bandırma Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi Resim Öğretmeni Nail Yurdusev, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Melih Çınar Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliklerinin açılış konuşmasını Harun Karaca Gençlik ve Spor Merkezi Resim Öğretmeni Nail Yurdusev yaptı. Yurdusev, “Bandırma Belediye Başkanımız Dursun Mirza’ya, Kültür ile Şube müdürlüklerine ve belediye personeline çok teşekkür ediyorum. Kimin kimden ne öğrendiği çok karışık bir mesele. 20 yıldır öğretmenlik yapıyorum ve çocuklardan çok şey öğrendim. Çocuklarımız gerçekten iyi ki var. Kıymetli velilerimize de çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“23 NİSANDA GERÇEKTEN İNSAN NEŞEYLE DOLUYOR”
Çocukların bayramını kutlayan Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Adıgüzel, “Çocukların her birine ve öğretmenleri Nail Yurdusev’e eserleriyle bizleri buluşturdukları için çok teşekkür ediyorum. Bu güzel sergide, hepsinin emeği var. Yürekten tebrik ediyor ve alkışlıyorum. 23 Nisan heyecanlarının ilk aşaması sergiyle başladı. 23 Nisan’da gerçekten insan neşe doluyor. Tüm dünya çocuklarının ve sizlerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Adıgüzel, Öğretmen Nail Yurdusev’e çiçek takdim etti. Programın devamında Cemal Adıgüzel ve belediye meclis üyeleri tarafından çocuklara hediyeler dağıtıldı. 25 çocuğun emek verdiği sergi, vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.HABER MERKEZİ