Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da okuyan Filistinli öğrencinin ailesine gıyabi cenaze namazı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi


Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencisi öğrencilerinden Eymen El-Afifi’nin Gazze’de hayatını kaybeden ailesi için gıyabi cenaze namazı ve taziye programı gerçekleştirildi.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencisi Eymen El-Afifi’nin ailesi, İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü saldırılar sonucunda şehit oldu. Filistinli misafir öğrencinin merhum ailesi için Cuma namazı sonrasında BANÜ Spor Vadisi Kapalı Spor Salonu’nda gıyabi cenaze namazı kılınarak taziye programı gerçekleştirildi.
Düzenlenen programa; Rektör Prof. Dr. İsmail Boz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Genel Sekreter Vekili Faruk Küçük, Bandırma Müftüsü Dr. Abdulhamid Pehlivan, akademik ve idari personeller, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Bandırma Müftüsü Dr. Abdulhamid Pehlivan tarafından gıyabi cenaze namazı kıldırıldı. İslami İlimler Fakültesi Öğr. Gör. Hakan Kutlu, Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi. İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Hikmet Atan dua ederek işgal rejiminin Filistin’e uyguladığı ablukada şehit olanlara rahmet diledi.
FİLİSTİNLİ ÖĞRENCİ BAŞ SAĞLIĞI DİLEKLERİNİ KABUL ETTİ
Filistinli öğrenci Eymen El-Afifi, taziye ve baş salığı dileklerini kabul etti. Afifi, “Pazartesi günü gerçekleşen hava saldırısında teyzem Sümeyye, teyzemin çocukları ve yıkılan evimiz artık hatıralar yaşayacaklar. Terör devleti İsrail’in son saldırılarında kuzenlerim ve birçok akrabam şehit oldular. Annem, babam ve kardeşlerim de saldırılarda yaralandılar. İsrail’in çocuk, yaşlı ve kadın ayrımı gözetmeksizin Gazze’ye yönelik başlatmış olduğu katliamlar, sadece benim ülkeme değil; tüm İslam âleminin, insanlığın onuruna karşı yapılan katliamlardır. İsrail, halkımızı köşeye sıkıştırarak, insani yaşam koridorlarını kapatarak, ölüme mahkûm ederek kendilerine yeni yaşam alanları açmaya çalışıyor. Şerefli Filistin halkı ise İslam’ın şeref ve izzetini koruyarak zalimlere karşı dik durmaya ve mücadele etmeye devam ediyor ve edecek.” dedi.HABER MERKEZİ