Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da “Markanın İyilik Hikayesi” konferansı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin seminer etkinlikleri kapsamında ,markalaşmada sosyal sorumluluk projelerinin yeri konulu konferans yapıldı.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde yürütülen “Türkiye Yüzyılının Başında” seminer serisi kapsamında Medya ve İletişim Topluluğu tarafından “Markanın İyilik Hikayesi” konulu konferans düzenlendi. Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi koordinasyonunda yapılan konferansta konuşmacı olarak Eker Süt Ürünleri Pazarlama Müdürü Özge Kiraz yer aldı. Konferansa; Rektör Prof. Dr. İsmail Boz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

EKER’İN SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ ANLATILDI

Eker Süt Ürünlerinin ‘İyilik Hikayesi’ iyi üretim, iyi yönetim ve iyi marka çerçevesinde konuşmacı olarak yer alan Özge Kiraz, Eker olarak “Ya farklı ol ya da ilk ol; olabiliyorsan hem farklı hem de ilk ol” mottosuyla sürdürdükleri faaliyetleri anlattı. Eker Süt Ürünleri’nin sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında dezavantajlı grupların desteklendiği ve sürdürülebilirlik ekseninde gerçekleştirilen projeleri aktardı. “Otizmli Bireyler İş Gücünde, Adım Adım İş Birliği, Eker I Run Koşu Yarışması ve Olympos Regatta Yelkenli Yarışmaları” projeleri anlatıldı. Özge Kiraz, dijitalleşme ile birlikte değişen müşteri beklentileri ve geri bildirimlerinin yönetimi ile ilgili bilgiler paylaştı.

HABER MERKEZİ