Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan “Vilayet binası” için ayrılan alanı gezdi

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bandırma’ya düzenlediği ziyaret programında, Bandırmanın il olması durumunda planlanan Vilayet Binası alanını gezdi.

31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bandırma’ya ziyaret programı düzenledi. Gerçekleştirdiği ziyarette Bakan Yerlikaya’ya; Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Mehmet Cemal Öztaylan, MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar da eşlik etti. Adnan Menderes Meydanı (İDO önü)’nde büyük coşkuyla karşılanan Yerlikaya, ziyaretinin ilk durağında Bandırma’nın il olması durumunda eski tekel binasına yapılması planlanan vilayet binası alanını gezdi.

“BANDIRMA’NIN EN MÜSTESNA YERİNİ DEVLETİME HEDİYE EDECEĞİM”
Belediye başkanı olarak seçilirse eski tekel binasının olduğu alanı Bandırma’ya kazandırmak istediğini söyleyen Bandırma Belediye Başkan Adayı Mehmet Cemal Öztaylan, “Ben belediye başkanlığı dönemimde burasını resmi kurum alanı olarak devletimden aldım. Şerhinde de resmi kurum alanı. Burası daha önce belediye başkanları tarafından resmi kurum ibaresi kaldırılarak alışveriş merkezi yapılmak istenmişti. Ben de rahmetli Kemal Unakıtan ile görüştüm. Daha sonra o olay ortadan kaldırıldı. Allah kısmet ederse belediye başkanı seçildikten sonra sizden aldığımız bu yeri bakanlığımız tarafından kullanılmak üzere devletten yana olan insan ve yöneticiler olarak Bandırma’nın en güzel, en müstesna iki yüz milyon olan bu yeri zatıalimize, devletime hediye edeceğim.” dedi.

Bandırma’da yapılması planlanan Vilayet Binası için Bakan Yerlikaya, şunları söyledi;
“Bandırma için hakkında ne hayırlıysa istişare ederek ortak akılla hep beraber karar veririz. Hayırlısı neyse o olsun.”

HABER MERKEZİ