Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balıkesir’de TOGG’a vatandaşlardan yoğun ilgi

BALIKESİR’DE TOGG’A VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ BALIKESİR’DE VATANDAŞLARIMIZIN İLGİSİ ÇOK BÜYÜK SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORLAR.

BALIKESİR'DE TOGG'A VATANDAŞLARDAN YOĞUN

Balıkesir şehir merkezine ilk kez vatandaşlarla buluşturulan lacivert renk TOGG’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. TOGG’u görmek için vatandaşlar Büyükşehir belediyesi önü ve Avlu civarında kalabalık oluşturdu.

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’un SUV modeli ilk kez geldiği Balıkesir’e şehir merkezinde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey’in kullandığı otomobili ilk kez görmek isteyen çok sayıda vatandaş yollarda aracın geleceği saati bekledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi önünden, Avlu meydanına gelen araç için vatandaşlardan olumlu sözler duyarken AK Partili Canbey, “Türkiye’nin otomobili TOGG Balıkesir’e geldi. Balıkesir’in plakası 10. Bizde diyoruz ki TOGG için 10 numara araba. Bütün Balıkesirliler TOGG’u çok beğeniyor. Balıkesir sokaklarında bizlerde turluyoruz aracımızla” dedi

Avluda akşam saatlerinde sergilenen TOGG her yaştan vatandaşlardan yoğun ilgi gösterirken vatandaşlar sırayla Togg’a binerek içerisinde fotoğraf çektirdi.