Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yüzücüler Bandırma’yı gururlandırdı

3-4 Haziran 2023 tarihlerinde

3-4 Haziran 2023 tarihlerinde Balıkesir’de düzenlenen 10 yaş ulusal gelişim projesi ligi bölge müsabakalarından 3 Türkiye birinciliği bandırmalı yüzücüden geldi.

100 metre kelebek,50 metre kelebek ve 50 metre serbest branşlarında 10 yaş sporcusu Elvin Selvi bölgede elde ettiği derecelerle tüm Türkiye’de rakiplerini geçerek bu 3 branşta Türkiye 1. Ligini elde etti.

200 metre karışık branşında ise bölge şampiyonu olan Elvin Selvi elde ettiği derece ile Türkiye 7’ncisi oldu.

Müsabakalara katılan bir diğer Bandırmalı sporcu Ege Yılmaz ise 100 metre sırtüstü branşında gösterdiği performans ile bölge 1. Ligi ve Türkiye 13’ncğlüğünü elde etti.
Yılmaz, 200 serbest branşında bölge 4’ncğüğü, Türkiye 13’ncüsü, 50 metre sırt üstü branşında bölge 2’ncisi, 200 m karışık branşında ise bölge 5’ncisi oldu.

10 yaş ulusal gelişim projesi ligi bölge müsabakalarına 3. grupta 11 şehir katıldı. yüzücülerimizin 3. Grupta gösterdiği performanslar öncelikle ailelerine ve antrenörlerine büyük bir gurur yaşattı. Yüzücülerim performansı ile ilgili Antrenörleri Aytaç İlban, Bandırma’lı yüzücüler olarak Türkiye 1’nciliklerine bir yenisini daha eklediklerini söyledi.

İlban, “Müsabakalara hazırlanırken sabah 5’te uyanan sporcularım akşam antrenmanlarına okuldan sonra devam ettiler büyük bir disiplinle sürdürdükleri çalışmaların karşılığını bölge ve Türkiye 1’ncilikleri taçlandırdılar. Onlarla gurur duyuyorum. sporcularımı ve ailelerini göstermiş oldukları özverili çalışma ve disiplinden dolayı kutluyorum. Çocuklarımın milli takımlarda yüzüp ülkemizi uluslararası platformlarda temsil etmeleri için çalışmalarımızı kararlıkla sürdüreceğiz. Bandırma’nın milli takımlara yüzücü kazandıran bir kent olarak anılmasını istiyorum bunun için burada almış olduğumuz dereceler azim ve kararlılığımızı daha da yükseltip pekiştirdi” dedi.

Haber Levent Karaçay