Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kızıl Ejder Spor Kulübü, Türkiye Kick Boks Şampiyonası’na gidiyor

Bandırma Kızıl Ejder Spor

Bandırma Kızıl Ejder Spor Kulübü, Mardin’de düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasına gidiyor.

Mayıs ayında İstanbul’da düzenlenen 8’nci Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası turnuvasından 2 şampiyon ve dereceyle dönen Bandırma Kızıl Ejder Spor Kulübü, Mardin’de düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasına gidiyor. Dereceye giren sporcularla müsabakaya katılacaklarını aktaran Bandırma Kızıl Ejder Kulübü Hocası Veli Sağkol, “İstanbul’da yapılan 8’nci Dünya Kupası’nda Uluslararası Müsabakada derece alan sporcularımız ile Mardin’deki Türkiye Kick Boks Şampiyonası’na katılacağız. Eğer burada da dereceye girerlerse Milli Takım’a girme şansları olacak.” diye konuştu.

“MİLLİ TAKIM SEÇME KRİTERİNİN SON ADIMI”

Öğrencileriyle gurur duyduğunu söyleyen Kulüp Hocası Sağkol, “Katıldığımız turnuvalarda güzel başarılar elde ediyoruz. Kulüp hocamız Fendiye Sağkol, öğrencilerim Fahrettin Sağkol, Tuana Sağkol ve Meriç Yıldız Milli takım seçmelerine bir adım daha yaklaştı. 8 Temmuz’da katılacağımız Milli takım seçme kriterinin son adımı olan Türkiye Şampiyonası’nda da başarı elde ederek geri dönmek istiyoruz.” dedi.

“SPORCULARA DESTEK VERİLMESİ GEREKİR”

Daha önce Şanlıurfa’da yapılan Türkiye Kick Bocks Turnuvası’na katılamadıklarını belirten Veli Sağkol, sporcuların maddi imkânlar nedeniyle bazı fırsatları kaçırdıklarına dikkat çekti. Sağkol, “Bandırma’da başarılı olan çok sporcumuz var. Maddi imkânlar yüzünden bazı fırsatları kaçırıyoruz. Bu konuda sporculara destek verilmesi gerekir. Gençlerin önü açık biz de elimizden geleni yapıyoruz. ” diye konuştu.

Haber: Selin Girgin