Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karateciler 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için yarıştılar

19 Mayıs Atatürk’ü Anma,

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftası dolayısıyla düzenlenen Karate Balıkesir İl Şampiyonası’nda dereceye giren sporcular belirlendi.

Balıkesir’de bulunan Şehit Turgut Solakoğlu Spor Salonunda yapılan yarışmaya 200 civarında sporcu katıldı. Minik ve Yıldız katagorilerinde yapılan yarışmada sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele ettiler. Karatecileri yanlız bırakmayan, büyük organizasyonlar ve şampiyonalarla Balıkesir’in spora olan büyük ilgisine dikkat çeken Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, “Gençliğe ve spora yaptığımız yatırımlar, etkinlikler; sportif başarılarda da ses getirici şampiyonluklarla sevinç yaşatıyor. Hafta sonu Federasyon Faaliyetleri ve Türkiye Şampiyonaları ile ilimizde bine yakın sporcu, antrenör, ekipleri ve sporcu ailelerini ağırladık. Bu organizasyonlar, spora olan ilgiyi artırarak ilimizin spor turizmine olumlu katkılar sağlıyor. Karate sporuda hem merkezde hemde ilçelerimizde yaygınlaşıyor ve başarılı sporcular yetişiyor. Her branşa olduğu gibi Karate branşınada her türlü desteği vererek uluslararası sporcuların yetişmesini sağlayacağız”. dedi.

Balıkesir Karate Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Ertan Tunç ise katılımın çok yoğun olduğunu belirterek, çok başarılı sporcuların olduğunu ve bu sporcuların kısa süre içerinde hem ulusal hemde uluslararası maçlarda başarılı bir şekilde Balıkesir’i temsil edeceklerini vurguladı.

Minik sporcuların mücadelesinde çok renkli görüntüler ortaya çıkarken, madalya almaya hak kazanan sporcuların ödülleri ise protokol tarafından verildi.

Haber- Fotoğraf : Levent Karaçay