Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırmaspor’un hedefinde 30 milyonluk bir proje daha var

Bandırmaspor Sanayi Tesislerine yapılan

Bandırmaspor Sanayi Tesislerine yapılan yeni antrenman sahası ve 2 yeni bina tanıtıldı. Bandırmaspor Basın Sözcüsü Erol Rüzgar, inşaatları büyük oranda tamamlanan binalar yeni sezona hazır olacağını söyledi.

Bandırmaspor, Sanayi Tesislerine yapılacak 2 yeni bina ve antrenman sahası projelerini mayıs ayında gerçekleşen kurulda tanıtmıştı. Binaların inşaatının büyük bir çoğunluğu tamamlandı. Yapımı biten antrenman sahası hakkında bilgi veren Bandırmaspor Basın Sözcüsü Erol Rüzgar, 5 milyon bütçe ile yapılan sahanın yapımında 6 bin ton çakıl taşı ve 4 bin metreküp kum kullanıldığını söyledi. Rüzgâr, yapımı biten iki bölümlü çim sahanın sulama sistemlerinin de çalışmaya başladığını aktardı.

“BİNALARIMIZ YENİ SEZONA HAZIR OLACAK”

Mevcut kulüp binasının taşınacağı yeni binayı tanıtan Rüzgâr, kulüp çalışanları ve yönetim ekibinin yeni sezon itibarıyla çalışmalarına 213 metrekare çelik yapı olarak tasarlanan yeni kulüp binasında devam edeceklerini belirtti. Başkanlık odası, 3 ofis ve basın toplantı salonu bulunacak binanın 1 ay içerisinde faaliyete geçirilmesinin planlandığı açıklandı. Basın Sözcüsü Rüzgâr, “Binaların tüm finansalı Başkanımız Sayın Onur Göçmez tarafından karşılandı. Binalarımız yeni sezona hazır olacak. Bandırmaspor’un tesisleri bizim vitrinimiz. Yerli, yabancı futbolcular için, teknik ekip için ve aileleri için tesisler büyük önem taşıyor.”diye konuştu.

MEVCUT SPORTİF BİNAYA RENOVASYON ÇALIŞMALARI

Planlanan 2 binadan birinin de 283 metrekare, çelik yapı olarak tasarlanan “inBordo” Sosyal Tesisleri olduğunu aktaran Erol Rüzgar, Bandırmaspor takımı ve ailelerinin hem dinlenebileceği hem de eğlenceli vakit geçirebilecekleri bir alan yarattıkları söyledi. Bandırmaspor Sanayi Tesisleri’nde bulunan mevcut sportif binanın renovasyon çalışmalarının da başladığına dikkat çeken Rüzgar, Bandırma Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun’un desteği ile yapılan çalışmalar kapsamında tüm binanın yeniden düzenlenerek restore edileceğini söyledi. Edincik Bandırmaspor Akademi Tesisi’nin boyanması ve teras katının düzenlenmesi Bandırma Belediyemiz tarafından yapılacak.”dedi.

“GELECEĞE, ÇOCUKLARIMIZA GÜZEL BİR ESER BIRAKALIM”

Bandırmaspor Sanayi Tesisleri’ne kazandırmak istedikleri bir bina projesi daha olduğunu ifade eden Rüzgâr, futbolcuların kullanacağı 750 metrekare taban alanına sahip bir proje düşündüklerini belirtti. 2 katlı ve otel konsepti olan proje ile futbolcuların ve teknik heyetin kalabileceği bir bina oluşturulacak. Proje maliyetinin 30 milyon lira olduğunu açıklayan Rüzgâr, “Bandırmamızın katkısıyla bütçenin oluşturulması durumunda hızlıca inşaatının başlatılabileceği şekilde hazırlıklarımız tamamlanmıştır. Buradan da tüm şehre çağrıda bulunuyoruz. Gelin Bandırmaspor’un geleceği için bu projeyi de tamamlayalım ve geleceğe, çocuklarımıza güzel bir eser bırakalım.”dedi.

Haber: Nur Uysun /Selin Girgin