Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balıkesir ASKF genel kurula gidiyor

Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri

Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun(ASKF) olağan genel kurulu 9 Haziran 2023 Cuma günü yapılacak. Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu’nda, saat 14.00’te başlayacak olan genel kurulda, 7405 Sayılı Spor Yasası’na göre federasyonun tüzüğünde değişiklik de gerçekleşecek. Genel kurula 400 dolayında delegenin katılma hakkı bulunuyor.

METİN MENGÜÇ ADAY

ASKF’nin genel kurulunda seçimler de yapılacak.

Başkanlık için üç aday yarışacak. Bunlardan biri olup, 18 yıldan beri başkanlık görevini yürüten Metin Mengüç, bu göreve yine çok yakın görülüyor.

Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlığı görevinin yanı sıra Türkiye Voleybol Federasyonu yönetim kurulu üyeliği, Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Amatör İşler Kurulu üyeliği, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu(TASKK) Genel Başkan Yardımcılığı görevlerini de yürüten Mengüç, şunları söyledi:

“Görev yaptığım süre içinde Balıkesir ili sınırları içindeki tüm spor branşlarına, çok değerli yönetim kurulumuz ile birlikte sahip çıkmaya çalıştık. Balıkesir amatör sporunun başını hiç öne eğdirmedik. Balıkesir amatör sporunu il sınırları dışında da en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Kısacası Balıkesir’in amatör spor camiasına layık olmaya çalıştık. Bu arada amatör spor camiasından bizlere gösterilen destek ve ilgiyi hiç unutamam. Bu destek ve ilginin bana verdiği manevi mutluluğu hiçbir şeye değişmem. Eğer bana yine inanır ve güvenirlerse onlara bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da özveriyle hizmet etmeyi sürdüreceğim.”

Mengüç, önümüzdeki günlerde Balıkesir merkez, Güney Marmara ve körfez bölgelerindeki delegeleri ziyaret edeceğini sözlerine ekledi.

ÖNDER BALIKÇI