Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TİP Bandırma’da bayrak Şenel’de

Türkiye İşçi Partisi (TİP)Bandırma

Türkiye İşçi Partisi (TİP)Bandırma İlçe Başkanlığı 2’nci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. TİP Bandırma Başkanı Şerife Sevim Şenel oldu.

TİP Bandırma İlçe Başkanlığı 2’nci Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. TİP Bandırma Parti Binası’nda yapılan kongrede Divan Başkanı Engin Aslan olurken divan üyeleri Baran Bakır ve Ozan Canbay oldu.

“CAN ATALAY’A ÖZGÜRLÜK İSTİYORUZ”

Divan Başkanı Engin Aslan, “Ülke tek adam rejimi tarafından yönetiliyor. TİP olarak bunu kabul etmiyoruz. Bu rejimi kabul etmeyenleri TİP saflarında örgütlü mücadeleye davet ediyoruz. 9 sene önceki Gezi eylemlerine 10 milyon insan katıldı. Ancak şimdi siyasi erk sadece 8 kişiden hesap sormak istiyor. Milletvekilimiz Can Atalay’da bu kişilerden biridir. Milletvekili seçilmesine karşın anayasaya aykırı olarak serbest bırakılmadı. Şimdi apar topar kararlar ile milletvekilliği düşürülmek isteniyor. TİP olarak bu kararları kabul etmiyoruz. Yarın Hatay’dan Ankara’ya doğru demokrasi yürüyüşü başlatıyoruz. Can Atalay’a özgürlük istiyoruz. “ dedi.

TEK LİSTE GİDİLEN SEÇİMDE ŞENEL BAŞKAN SEÇİLDİ

Genel kurula; TİP Kurucu Üyesi Engin Aslan, Demokrasi Platformu Dönem Sözcüsü Recep Gökdeniz, CHP Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Erdoğan, Emekli Sen Başkanı Levent Balkış, Sol Parti İlçe Başkanı Ferhat Kaya, Eğitim Sen Başkanı Erdal Doğru, TİP Edremit İlçe Başkanı Aslıhan Tok ve Burhaniye TİP örgütü üyeleri katıldı. Seçime tek liste giren Şerife Sevim Şenel ve yönetimi, TİP Bandırma İlçe Başkanı olarak seçildi. Şerife Sevim Şenel’in Başkanlığındaki Yönetim Kurulu’nda; Tahir Ozan, Kaan Şan, Şengül Mercan Sevinç, Tolga Avaz, Sevda Şıvga yer aldı.Haber: İhlas Haber Ajansı (İHA)