Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sinan Oğan Bandırma’da gençlere seslendi

ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı

ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, seçim programı kapsamında Bandırma’ya geldi. Bandırma halkına hitap eden Sinan Oğan, “Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine olan inancını ben de burada Bandırma’da gördüm.”dedi.

Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan Bandırma’ya gerçekleştirdiği ziyaret programında vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Bandırma halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Sinan Oğan, esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Özellikle gençlerle konuşup sorunlarını dinleyen Oğan, vatandaşlardan destek istedi. Ziyaretleri esnasında İYİ Parti Milletvekili Adayı Turhan Çömez ve eski Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ile sohbet etti.

“LÜTFEN HEPİNİZ SANDIĞA GİDİNİZ, OY KULLANINIZ”

Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan şöyle konuştu;

“Bir Cumhurbaşkanı Adayı olarak Bandırma’ya vatandaşlarımızla görüşmeye geldik. Özellikle de gençlerimizin yoğun ilgisi var. Ben buradan bütün vatandaşlarımıza özellikle de gençlere çok teşekkür ediyorum. Bu seçimin sonucunu gençler belirleyeceği için özellikle gençler diyorum. Memleketimizin geleceği, yüz sene önce Mustafa Kemal Atatürk’ün size emanet ettiği cumhuriyetimizin geleceği sizin elinizde. Lütfen hepiniz sandığa gidiniz. Oy kullanınız. Tercihinize saygı duyarım. İstediğiniz Cumhurbaşkanı Adayına oy verebilirsiniz. Ancak kendinize en yakın kuşaktan olan bize ülkenin yönetimine getirilmesi için gereken yetkiyi verirsiniz. Biz o enerjiye, donanıma ve bilgiye sahibiz. Biz sizi anlıyoruz. “

OĞAN TEKNOLOJİ İHTİYACINI VURGULADI

Konuşmasında gençlere hitap eden Oğan, “Bugün ülkemizde teknolojiyi kullanamayan Cumhurbaşkanı Adaylarıyla ülke nereye gidebilir? Biz Türkiye’nin tüm her tarafını kapsayacak bir internet altyapısı düşünüyoruz. Sadece gençlere değil, interneti Türkiye’deki herkese ücretsiz hale getirmek istiyoruz. Yurt dışından getirilen telefonlara her gün vergi konuyor. Niye benim gencim Hollandalı bir gençten daha kötü bir telefon kullansın ki? Bu bir lüks değil. Rahat olun, 14 Mayıs’tan sonra gençlerimize bu anlamda büyük imkânlar tanıyacağız.“ dedi.

“ATATÜRK’ÜN TÜRK GENÇLİĞİNE OLAN İNANCINI BANDIRMA’DA GÖRDÜM”

Bu seçimin sonucunu gençlerin belirleyeceğini vurgulayan Aday Oğan, “Siz bir tweet attınız diye Cumhurbaşkanı Sinan Oğan sizi mahkemeye vermeyecek. Gençlerimiz bu ülkede rahat nefes alacak. Rahat nefes sadece Kaz Dağları’na gidip oksijeni içinize çekmek demek değil. Rahat nefes demek bu ülkede düşüncenizi rahat bir şekilde ifade etmek, kendinizi bu ülkede konforlu bir şekilde yaşıyor hissedebilmektir. O yüzden burada özellikle de gençlerin ilgisini alakasını görünce Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine olan inancını burada Bandırma’da gördüm. Burada gençlere sesleniyorum. Bu seçimlerin Sonucunu siz belirleyeceksiniz. Bu seçimlerin kazananı siz olacaksınız.” diye konuştu.

Haber: Nur Uysun/ Selin Girgin