Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Panç: “Korkumuz ve ümitsizliğimiz yok, kazanıyoruz”

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili seçimlerinin sonuçlanması ve Cumhurbaşkanı seçiminin 2’nci tura kalmasının üzerine CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Selim Panç, açıklama yaptı. Panç, “Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Köşkü’ne çıkana dek geri adım atmayacağım.”dedi.

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın devlet bütçesine, kamu kaynaklarına, örtülü ödeneklere, bakanlıklara sahip olmasına ne yaparsa yapsın bu seçimi ilk turda alamadığını söyleyen Selim Panç, “Toplumun yarısından fazlası değişim için ortaya irade koymuştur. Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile AKP Genel Başkanı arasında iki buçuk milyon oy farkı varken diğer adaylara verilmiş 3 Milyon oy ve 8 buçuk milyon kullanılmayan oy vardır. Açıkça bu farkın kapanacağı gözükmektedir.” dedi.

“BANDIRMA DEĞİŞİM KONUSUNDAKİ TUTUMUNU SÜRDÜRMÜŞTÜR”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Balıkesir geneli ve Bandırma özelinde seçimi önde tamamladığına dikkat çeken Panç, “Adayımız 61 bin 756 oy alırken AK Parti Genel Başkanı yaklaşık 40 bin oy almıştır. Bandırma değişim konusundaki tutumunu sürdürmüştür. Seçim süreci boyunca yerelimizde önde olmamıza sebep olan; birlikte çalıştığımız arkadaşlarımıza, bize oy veren veya dua ve destek sunan seçmenlerimize, gece boyu sandık başında oylarına sahip çıkma iradesi gösteren sandık kurulu üyeleri ve görevlilerimize teşekkür ederim.”diye konuştu.

“EMİN OLUN KAZANACAĞIZ”

Milletvekili seçilememesine rağmen meclise Balıkesir halkını sonsuz bir iradeyle savunacak 4 Millet İttifakı Milletvekili’ni gönderdik. Kendileri ile dayanışma içinde olacağız. Her birine başarılar diliyorum. Ayrıca seçilemesem dahi açıkça belirtiyorum ki bu süreci kişisel bir süreç olarak görmeyip bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da özellikle 2’nci tura kadar Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi için canla başla, çalışmayı sürdüreceğim. Partimiz CHP’nin milletvekili adayı olmanın onurunu ve sorumluluğunu yerine getirmeyi sürdüreceğim ve Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Köşkü’ne çıkana dek geri adım atmayacağım. Emin olun kazanacağız! Bu seçimde AKP ve ortakları balkonda şarkı söyleyip nasıl indilerse bu memleketin başından da öyle inecekler, kaybedecekler. Korkumuz ve ümitsizliğimiz yok. Kazanıyoruz!”dedi.