Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öztaylan:“Tutkumuzla çalışırız, taahhüdümüzle hizmet ederiz”

28’inci Dönem AK Parti

28’inci Dönem AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, 28 Mayıs’ta yapılacak seçimde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek için gece gündüz çalışıyor. Öztaylan, “Bu şehrin evladıyız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde tutkumuzla çalışırız, taahhüdümüzle hizmet ederiz” dedi.

 

14 Mayıs 2023 Milletvekili Genel Seçimleri’nde AK Parti Balıkesir Milletvekili seçilen Bandırmalı Ali Taylan Öztaylan, bu şehri çok sevdiğini ve bu şehir için gece gündüz demeden çalışacağının taahhüdünü verdi. “Çalışacağımızın sözünü değil, taahhüdünü vermiş bir adamım” diyen Vekil Öztaylan, “Türkiye yüzyılının ilk ve en genç vekillerinden biri olmak süper bir duygu. Sayın Cumhurbaşkanımız hep ne diyor? ‘Ustalığın şiarındandır, gençliğe yol vermek’ sağ olsun bize de yol verdiler. Elimizden gelenin en iyisini bu Türkiye yüzünün ilk yıllarında yapmaya gayret edeceğiz.  Biz burada ortak akılla beraber kimse ayırmadan şu veya bu demeden o ortak akılla zaten yönetmeye talip olduğumuzu her yerde beyan ettik.”dedi.

“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

Kimseyi ötekileştirmeden ve kimseyle karşı karşıya gelmeden çalışmalarını sürdürdüğüne değinen Vekil Öztaylan, “Benim kapım herkese açık. İsteyen herkes ulaşabilir. Ankara’da inşallah devlet biz mecliste bir oda verecek, isteyen istediği zaman kalkıp gelebilir. Misafirimiz olur. Paylaşırız, yeter ki derdi olsun ve bu memlekete güzel bir şey yapma derdiyle gelsinler.
Şehrimize bir çivi çakma niyeti olan kim varsa benim başımın üzerinde yeri vardır.
Hiç kimsenin bundan şüphesi olmasın.”dedi.

“FİKİRLERİMİZİ BİRLEŞTİRELİM”

Balıkesir için ortak aklı kurarak çalışacağını ifade eden Öztaylan, “Ortak akılla beraber bir fikir tasarlayalım. Ondan sonra ben bu fikrin ete kemiğe bürünmesi için Ankara’da ne üzerime düşüyorsa ben yapayım. Sivil toplum örgütleri, belediye veya diğer paydaşlarımız üzerine ne düşüyorsa onu yapsın. Biz bunu beraber yapalım. Ben Balıkesir partili gibi bunun için çalışayım. Orada da ne yapıp yapmadığımıza bakacaklar. Bu bir siyasetçinin girmek isteyeceği bir şey değil ama benim çalışma prensibim hep böyleydi. Buna benzer çalışmalarda bulundum. Böyle daha çok dâhil etmeye ve dâhil olduktan sonra işleri takip edip sonuca odaklanma üzerine bir geçmişim var. Bunu da Bandırma’ya ve Güney Marmara Bölgesi’ne yayacağız.”diye konuştu.

“ŞEHRE VE MİLLETE HİZMET AŞKIYLA DOLU GENÇLERİZ BİZ”

Başlanan yolun uzun olduğunu ve yolun başında olduklarını kaydeden Vekil Öztaylan, “Zor meşakkatli bir yol ama bir yandan da gurur ve kıvançla dolu bir yol.  Bugün gencecik bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Hiç kimseyle hiçbir kavgam yok. Hep tebessüm etmeye çalışıyorum. Hep insanlara güzel yaklaşmaya çalışıyorum. Benim bir istikametim var. Bu da şehrime, devletime ve milletime faydalı olabilmek… Allah beni bu istikametten ayırmasın. Ayağımıza taş değdirmesin. Bizle beraber kim olmak istiyorsa başımızın üstünde yeri vardır. Bana istedikleri zaman istedikleri şekilde ulaşabilirler. Elimden geldiğince geri dönmeye çalışıyorum. Ulaşılabilir biri olabilmek adına elimden geleni de yapacağım. Bizi izlemeye devam edin.”dedi.