Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öztaylan: “İnsanlarımızın daima yanında ve hizmetinde olmak için yürekten çalışacağım”

Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla milletvekili

Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla milletvekili seçilen 28’inci Dönem AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor bir oyla kazanabilmesi için durmadan yola devam ediyoruz.”dedi.

14 Mayıs 2023 28’inci Dönem Milletvekili seçimlerinin sonuçlarının kesinleşmesiyle birlikte AK Parti meclise Balıkesir’den 4 milletvekili çıkardı. Milletvekilliği kesinleşen Bandırma’nın adayı Ali Taylan Öztaylan destekçilerine teşekkür ederek seçimin 2’nci turu hakkında konuştu.

“BALIKESİR HALKINA MİNNETLERİMİ SUNUYORUM”

Milli mücadelede olduğu gibi Kuva-yi Milliye şehri Balıkesir’in zor zamanlarda her zaman elini taşın altına koymuş ve duruşunu göstermiş olduğu belirten Öztaylan, “Balıkesir halkının Sayın Cumhurbaşkanımıza, Ak Partimize ve şahsıma gösterdikleri desteklerden dolayı minnetlerimi sunuyorum. Memleket sevdalısı bir kardeşiniz olarak görev süremiz boyunca ayrım gözetmeksizin ilimizi projelerimizle geliştirmek, yatırımlarla büyütmek, insanlarımızın daima yanında ve hizmetinde olmak için gece gündüz demeksizin yürekten çalışacağımı bilmenizi istirham ederim. İlk iş olarak 28 Mayıs tarihinde ikinci turu gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor bir oyla kazanabilmesi için durmadan yola devam ediyoruz. Tüm hemşerilerime saygılarımı sunarım.”dedi.

Haber: Nur Uysun