Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’li 4 Vekil Adayından Bandırma çıkarması

Seçim çalışmalarına hızla devam

Seçim çalışmalarına hızla devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir Milletvekili Adayları, Bandırma Çarşı Merkez’de esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Seçime sayılı gün kala çalışmalarına hızla devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir 2’nci sıra Milletvekili Adayı Şehir Plancısı Harun Algül ve MHP Balıkesir Milletvekili Adayları Bandırma’da Çarşı Merkez’i ziyaret etti. Ziyaret programına katılan; MHP Balıkesir 1’inci sıra Milletvekili Adayı İş İnsanı Ekrem Gökay Yüksel, Balıkesir 4’ncü sıra Milletvekili Adayı İş İnsanı Abdullah Sarbay, MHP Balıkesir 6’ncı sıra Milletvekili Adayı Nihat Gezergiç, MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, ilçe yöneticileri ve üyeler Bandırma Çarşı Merkezi’nde esnaflarla buluşarak fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerine hastane kavşağı BP’de başlayan Milletvekili Adayları, MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt ve ilçe yöneticileriyle birlikte esnaf ve vatandaşlardan hem partilerine hem de kendilerine destek istedi. Bandırma’da 4 Aday ile yan yana olmaktan gurur duyduğuna dikkat çeken Algül, “Bandırma’da 4 Milletvekili Adayı ile yan yana olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Balıkesir 1’inci sıra Milletvekili Adayı Ekrem Gökay Yüksel, Balıkesir’i, Ankara’da en güzel şekilde temsil edecek. Bizler de arkasından temsil edeceğiz. Daha sonra Abdullah Bey ve Nihat Bey temsil edecek. MHP’nin Balıkesir’e hâkim 9 yıldızı, 9 güzel adayı var. İnşallah bizleri Ankara’ya göndererek, bölgemize hizmet etmeyi nasip ederler.“ diye konuştu.

“BANDIRMALILAR HARUN ALGÜL’E DESTEK OLSUNLAR”

Bandırma’yı ziyaret etmekten onur duyduklarını belirten Balıkesir 1’inci sıra Milletvekili Adayı İş İnsanı Ekrem Gökay Yüksel “Yaklaşık 55 günden beri, Milliyetçi Hareket Partili Milletvekili Adayları olarak 20 ilçemizde sıkmadık el, dokunmadık ve temas etmedik insan bırakmamak için çok ciddi bir mücadele verdik. Seçime de çok az bir süre kala Balıkesir’in incisi, çok değerli Bandırmalı hemşehrilerimizle bir araya gelme fırsatımız oldu. Bizler şehrimizde, coğrafyamızda ve Bandırmamızda eksiklerimizi iyi tespit eden genç bir ekibiz. Harun Algül’ün Bandırma’daki konulara, sorunlara çözüm odaklı birçok projesi ve önerisi var. Biz burada ısrarla şunu söylemek istiyoruz. Harun Algül’e destek olsunlar. Bandırmalı hemşehrilerimiz İYİ Partili olabilirler, Cumhuriyet Halk Partili olabilirler, AK Partili olabilirler ama Bandırma’da da seçilebilecek iyi bir adayımız var. Çok faydalı işler yapacağı kanaatindeyiz. Diğer adaylarımızla da birlikte 20 ilçede de çok ciddi çalışmalar yaptık.” dedi.

“BÖLGEMİZİN MİLLETVEKİLSİZ KALMAMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK”

Güney Marmara’nın Milletvekilsiz kalmaması için adaylığı açıklandıktan sonra hız kesmeden devam ettiğinin altını çizen Balıkesir 4’ncü sıra Milletvekili Adayı İş İnsanı Abdullah Sarbay, “Güney Marmara Bölgesi’nin Milletvekilsiz kalmaması için adaylığımız açıklandığı andan itibaren ekibimle çok hızlı çalışmalara başladık. Gitmediğimiz ilçe, mahalle, köy ve kahve kalmadı. Herkesin ellerini tek tek sıkarak, bölgemizin Milletvekilsiz kalmaması için elimizden ne geliyorsa yaptık. Herkese çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

 

“BEN,SEN YOK! BİZ VARIZ”

Gerçekleştirmek istedikleri birçok proje olduğuna dikkat çeken MHP Balıkesir 6’ncı sıra Milletvekili Adayı Nihat Gezergiç “Genç bir ekibiz. Seçimlerde mecliste Balıkesir’i temsil edeceğiz. Gerçekleştirmek istediğimiz birçok iş var. Bundan sonra Meclis’te Harun Algül’le, Ekrem Gökay Yüksel’le, Abdullah Sarbay’la, benimle ve 9 vekilimizle ‘Birimiz, hepimiz için’ diye söyleyebilirim. Ben, sen yok, biz varız. Seçimlerde Balıkesir’i, Ankara’da güzelce temsil edeceğiz”

Haber: Selin Girgin/Nur Uysun