Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“KALKINMAYI KIRSALDAN BAŞLATACAĞIZ”

CHP Genel Başkan Yardımcısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Bigadiç ve Sındırgı’da hemşehrileri ile kucaklaştı. “Mutlaka iktidar olacağız” diyen Ahmet Akın, çiftçinin, emeklinin, esnafın, kadınların ve gençlerin desteği ile Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapacaklarını vurguladı.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Balıkesir’i karış karış gezip sıkmadık el bırakmıyor. Gittiği ilçe ve mahallelerde büyük bir ilgi ile karşılanan Ahmet Akın, Millet İttifakı iktidarında köylerin ve kırsal alanın yeniden canlandırılacağını, üretime, tarım ve hayvancılığa önem verileceğini, kapalı olan köy okullarının yeniden açılacağını, kalkınma hamlelerinin üretici köylü ile birlikte gerçekleştirileceğini söyledi.

Balıkesir ve ilçelerinde seçim çalışmalarını durmaksızın sürdüren CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Millet İttifakı olarak yapacaklarını anlatıyor. Bigadiç ziyaretlerinde hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Ahmet Akın, gerçekleştirdiği çalışmalarında hemşehrilerine seslenerek, Millet İttifakı olarak iktidarlarında Balıkesir’in hakkını almak için sandıkta tarih yazacağını söyledi. Pazar yeri ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Ahmet Akın, Bigadiç’te halka hitaben yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“BİGADİÇ BİR DEĞERDİR, BİGADİÇ HAKKINI ALACAK”

“Bigadiç, bir değerdir. Bugüne kadar kıymetini bilmediler. ‘Bordan para kazanıyoruz’ diye övünüyorlar ama bir demet maydanoz fiyatına bor satıyorlar. Türkiye’nin ve dünyanın en önemli Bor mineralleri madenlerinden birine sahibiz. Bor madenini buradan çıkardılar işlemeden götürüp sattılar. Oysa bor madeni bugün dünyanın en kıymetli madenleri arasında. Teknoloji yatırımı yapmazsan, işlemeden olduğu gibi çıkarıp satarsan ülkeye hiçbir katma değeri olmaz. Bigadiç’e söz veriyoruz. Teknolojik bor yatırımlarını getireceğiz. Tesisler kuracağız. Burada istihdamı artıracağız. Emekçi madencilerimiz, işçilerimiz de kazanacak memleketimiz de kazanacak. Bigadiç kazanacak! Türkiye kazanacak.”

“ÇİFTÇİMİZİN YÜZÜ 14 MAYIS’TA GÜLECEK”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Bigadiç ziyaretleri sonrasında Sındırgı’ya gitti. Burada DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Adayı Burak Dalgın ile birlikte Millet İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı. Ahmet Akın, Kınık, Yüreğil, Işıklar, Gölcük, Kozlu ve Akçakısrak mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşların sevgisiyle karşılanan Ahmet Akın, “Söz Sındırgı hakkını alacak” diyerek şöyle devam etti:

“Bugün yiğidi kuru soğana muhtaç edenler artık gidecek. Süt hayvanını kesip evladını okutmak için toprağını satanlara kulaklarını tıkayanlar gidecek. Buğdayını, domatesini, pancarını varını yoğunu bereketli topraklarımızdan kazanan emektar çiftçilerimizin yüzü 14 Mayıstan sonra gülecek. Sana söz hemşehrim. Yine baharlar gelecek”