Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’li Panç iddialı konuştu: “Anketlerde 5 milletvekili çıkarıyoruz”

CHP Balıkesir 5. sıra

CHP Balıkesir 5. sıra Milletvekili Adayı Dr. Selim Panç, seçimlere sayılı günler kala çarpıcı açıklamalar yaptı. Son yapılan anketlere işaret eden Panç, “Şu an yapılan anketlerde Cumhuriyet Halk Partisi 5 vekil çıkaracak şekilde görünüyor ama biz 9-0 yapacakmış gibi çalışıyoruz. Son saniyeye kadar çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Seçim çalışmaları sırasında halkın yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını kaydeden Panç, “Halkımız artık bu hükümetten kurtulmak istiyor. AKP bu ülkeyi 21 yıldır yönetiyor, halka verecekleri ne vaatleri ne de projeleri var. Tükenmişler ve halk bunun farkında. Biz sahadan çok olumlu dönüşler alıyoruz. Örneğin Havrandaydık orada bizim geçmişte seçmenimiz az, pazarı dolaştık ve bizi çok iyi karşıladılar adeta insanlar boynumuza sarılıp ‘bizi kurtarın’ diyorlar. Çok ciddi bir dönüşüm ve partimize büyük bir sempati var. Biz kendimizi yerel yönetimlerde ispatlamış bir partiyiz. Yereldeki başarımızı genele taşıyacağız.” diye konuştu.

HEMŞERİLERİME GÜVENİYORUM

5. sırada olmasını da değerlendiren Panç,  “Hemşerilerime güveniyorum, biz Balıkesir’de en az 5 milletvekili çıkartacağız. Bu millet AKP iktidarına artık dur diyecek. Türkiye’nin geldiği noktada herkes şikayetçi; esnaf, kadınlar, çalışanlar, çiftçiler, gençler herkes şikayetçi. Şikayetçi olmayan AKP’den nemalanan, 3-5 kurumdan maaş alan bir azınlık şikayetçi değil. Biz Millet İttifakı olarak Türkiye’yi yöneteceğiz ve her şey çok güzel olacak.” dedi.

BANDIRMA VE BÖLGE İÇİN HANGİ ÇALIŞMALARI YAPACAK

Bandırma ve bölgenin sorunlarını çok iyi bildiğini kaydeden Selim Panç bölgenin acil ihtiyacı olan yatırımlara değindi. Panç, “Şu an Bandırma’da tek bir devlet hastanesi var. Tabelası değişti Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu ama hiçbir farkı yok. Bir hastane daha yapmamız gerekiyor bunu da 600 Evler civarına yapmalıyız ki ulaşım açısında da rahat olsun. Balıkesir’de de bir kalp damar cerrahisine ihtiyaç var. Bunun için de milletvekili olduğumda mücadele edeceğim. Eti Maden Genel Müdürlüğü AKP döneminde Bandırma’dan  Ankara’ya taşındı bunun yeniden Bandırma’da olması lazım. Bandırma bir bor merkezi ama şlamın olmadığı uç ürünler üretmemiz lazım. Bunun için mücadele vereceğiz. Spor kompleksine ihtiyacımız var. Kısacası yapacağımız çok iş var. Örneğin kültür merkezi yapımı yılan hikayesine döndü. Biz vatandaşlarımızdan yetki istiyoruz. Teveccühlerini sandıkta göstereceklerine inanıyoruz.” dedi.

Yapıcı bir siyaset anlayışıyla çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Panç şunları söyledi: “Türkiye’nin tek adam rejiminden kurtularak ortak akılla yönetilmeye ihtiyacı var. Biz kazandıktan sonra ülkemizi güçlendirilmiş parlamenter sisteme götüreceğiz. Bir de Balıkesir’e müjdemiz var. Genel Başkanımız müjdeyi verdi. Yıllardan sonra Balıkesir’in bir bakanı olacak. Ahmet Akın Enerji Bakanı olacak. Bir bakanla konuların üzerine gitmek bölgemiz için büyük bir avantaj. Göreceksiniz her şey çok güzel olacak. Hemşerilerimin de bana sahip çıkacaklarını biliyorum. Onların CHP’ye verecekleri her oy beni milletvekili yapacak. Nasıl doktorluğumda telefonun 7/24 açıksa milletvekili olduğumda da açık olacak ve halkımız bana her an ulaşabilecek.”