Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Bandırma İlçe Örgütü: “Seçim şimdi başlıyor”

Seçimlerin ardından Cumhuriyet Halk

Seçimlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bandırma İlçe Örgütü açıklama yaparak; “28 Mayıs 2023 Pazar günü, bu ülkeye hak, hukuk, adaleti getirmek için sandıklarda buluşuyoruz” dedi.

14 Mayıs 2023 seçimlerinin sonuçlanması ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2’nci tura kalmasının ardından CHP Bandırma İlçe Örgütü açıklama yaptı. Bandırma halkının seçimde yoğun katılım göstermesine teşekkür edilen açıklama şu şekilde; “Dün gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimine yoğun katılım gösteren seçmenlerimize ve bu demokratik sürece sağ duyusu ile katkıda bulunan tüm Bandırmalı hemşerilerimize teşekkür ederiz. Şimdi önümüzde 14 günlük yepyeni bir süreç var. Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Örgütü olarak, 13. Cumhurbaşkanımız olarak göreceğimiz Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da vurguladığı gibi ‘buradayız’!”

“28 Mayıs’ta sandıklarda buluşuyoruz”

2’nci turda tüm mücadeleye ara vermeden devam edildiğini kaydeden CHP Bandırma İlçe Örgütü, “Bütün iftira ve hakaretlerine rağmen beklediği sonucu alamayan Recep Tayyip Erdoğan ve yandaşlarına karşı ‘buradayız’! 2’nci turda mutlaka kazanacağımıza ve demokrasiye olan inancımızla mücadelemize ara vermeden devam ediyoruz, edeceğiz.Birinci tur sonuçlarının gösterdiği üzere toplumun yarısından fazlasının Erdoğan’ın tek adam rejiminden memnun olmadığı, değişime sıcak baktıkları ve buna hazır oldukları gayet net okunmaktadır. Seçim şimdi başlıyor. 28 Mayıs 2023 Pazar günü, bu ülkeye hak, hukuk, adaleti getirmek için sandıklarda buluşuyoruz.”açıklamasında bulundu.

Haber: Nur Uysun