Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘BELEDİYE SAYIMIZI MUTLAKA ARTIRACAĞIZ’

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yerel seçimlere 290 gün kaldığını hatırlatarak, “Aklımız fikrimiz önümüzdeki yerel seçimlerde. Çalışmalara hızla başladık. 290 gün sonra büyük bir başarıya ulaşacağız. Halka hizmet eden CHP’li büyükşehir, il, ilçe ve belde belediyelerimizin sayısını 2024’te mutlaka artıracağız” dedi.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, İzmir’de CHP’li belediye başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda, 290 gün sonra yapılacak yerel seçimleri işaret ederek, halkçı belediyeciliğin Türkiye geneline yayılacağını söyledi. CHP’li Akın, İzmir’deki belediyecilik ışığının ülke genelini aydınlatacağını vurgulayarak, “Bu inanç, azim ve kararlılık bizde var. Buradaki başarı, Ankara’daki başarı, İstanbul’daki başarı, büyük şehirlerimizdeki, belediyelerimizdeki başarıları vatandaşımız görüyor, yaşıyor. Halkçı belediyecilik bütün Türkiye’ye yayılacak. Bunu birlik beraberlik içerisinde, kimseyi ayırmadan herkesle bir arada yapacağız. 2024’te başarımızı daha da artıracağız” ifadelerini kullandı.

YEREL SEÇİME ÇALIŞIYORUZ’

Mart 2024 seçimlerine 290 gün kaldığını hatırlatan Akın, “Bugünden itibaren bizim aklımız, fikrimiz önümüzdeki yerel seçimler. 290 gün sonra seçimlerde büyük bir başarıyla vatandaşımızı halkçı belediyelerle buluşturacağız. Vatandaşımızı zor zamanda yalnız bırakanlarla değil, pandemi ve deprem sürecinde olduğu gibi ihtiyaçlara ilk olarak koşan CHP’li belediyelerimizle yeniden bir araya getireceğiz. Hatırlayın o günleri, hatırlamak lazım. Vatandaşın dara düştüğü zaman hemen yardımına koşan belediyelerimizle tüm halkımızı buluşturacağız. Vatandaşımızın yokluğunda, ihtiyacında her an onunla beraber olan belediyelerimizin sayısını artıracağız. Bunun için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Yerel seçim çalışmalarımıza başladık. Bugün değil, öncesinden başladık, hızla çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

ASLANLAR GİBİ ÇALIŞIYORLAR’

Toplantının gerçekleştirildiği İzmir’deki belediye başkanlarının yaptıkları çalışmalara dikkat çeken Akın, “Başta büyükşehir belediye başkanımız olmak üzere hem katkıları hem de örnek çalışmaları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İktidarın her türlü iftira, kara propaganda ve baskısına rağmen bizim belediyelerimiz aslanlar gibi çalışmalarını yapıyor. Hizmetlerini bütün vatandaşlarla buluşturuyor. Zor zamanda halkımızın yanlarında oluyor, onlarla kucaklaşıyor. Halka hizmet eden CHP’li büyükşehir, il, ilçe ve belde belediyelerimizin sayısını 2024’te mutlaka artıracağız” dedi.