Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Başaran görevine veda etti

AK Parti Balıkesir İl

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, il başkanlığı görevinden resmen istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı görevini 4 yıldır sürdüren Ekrem Başaran, bir süredir yaşadığını duyurmuştu. Sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılacağı bilinen AK Parti Balıkesir İl Başkanı Başaran, görevden istifasının teşkilat tarafından kabul edildiğini açıkladı.

“ÖNÜMÜZDE 2024 YEREL SEÇİMLERİ VAR”

Düzenlediği basın toplantısı ile görevini resmen bıraktığını açıklayan Ekrem Başaran, “AK Parti Balıkesir İl Başkanı olarak atandığım 6 Aralık 2019’dan bugüne kadar yürüttüğüm AK Parti Balıkesir İI Başkanlığı görevinden ayrılma talebimi iletmiştim. Talebimin Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından yapılan istişare sonucunda kabul edildiği tarafıma bildirildi. Şimdi önümüzde 2024 Yerel Seçimlerimiz var. Balıkesir de bu seçimleri kazanacak, AK Partili olmaktan onur duyan, canla başla çalışmaya ant içmiş bundan da keyif alan bir teşkilat var.”dedi.

“BANDIRMA’YA VERDİĞİ DESTEKLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”

Başaran’a görev süresi boyunca verdiği emekler için teşekkür eden AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, “AK Parti İl Başkanımız Ekrem BAŞARAN sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifasını açıkladı. Beraber yol yürümekten onur duyduğumuz değerli Ekrem Başkanımıza bizlere aktardığı siyasi tecrübeleri için teşekkür ediyoruz. Ayrıca Görev süresi boyunca Bandırma’ya ve bizlere verdiği destekler için kendisine teşekkür ederiz.” diye konuştu. Başkan Ekrem Başaran’ın bıraktığı görevi kimin devralacağı merak ediliyor.

Haber: M. Nur Uysun