Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Partili Vekil Uygur görev başında

AK Parti Balıkesir Milletvekili

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan ve İsmail Ok, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı olarak seçilen Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, yakın zamanda gerçekleştirilen AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde yeniden AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı olarak görevlendirilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden görevlendirilen Vekil Belgin Uygur ziyaretçilerini kabul etmeye başladı.

“İLK GÜNKÜ AŞKLA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Pati Balıkesir Milletvekilleri Ali Taylan Öztaylan ve İsmail Ok, görevine devam eden Vekil Uygur’u makamında ziyaret etti. Uygur, “Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde; İlk günkü aşkla, ilk günkü heyecanla yol ve dava arkadaşlarımız ile birlikte ülkemiz ve milletimiz için bütün gayretimizle çalışmaya her zaman olduğu gibi devam edeceğiz.”dedi.

Vekil Öztaylan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle tekrar Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı olarak görevlendirilen Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Belgin Uygur’u Balıkesir Milletvekilimiz İsmail Ok ile birlikte ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim mahçup etmesin. Vatanımıza ve milletimize hayırlar getirsin.” diye konuştu.

BASIN BÜLTENİ