Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİGEP’te başarılı öğrencilere ödül töreni

Bandırma Bilim Sanat Merkezi

Bandırma Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM), BİGEP projesi adı altında 2023-2024 eğitim öğretim yılını kapsayan, BİGEP 5. İzleme ve değerlendirme sınavında dereceye giren öğrencilere gerçekleştirilen program ile başarı belgeleri takdim edildi.

Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı BİGEP 5. İzleme ve Değerlendirme Sınavında başarılı olan öğrenciler, Bilim Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda bir araya geldi. Lise ve ortaokul düzeyinde toplam 48 öğrenciye başarı belgesini Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan takdim etti. Bilim Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan konuşma yaptı. Müdür Aslan “Öğrencilerimizin en konforlu şekilde eğitim ve öğretim görmeleri için elimizden geleni yaptık. Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi’nin 5’nci sınavını lise ve ortaokul düzeyinde gerçekleştirdik. Bandırma’da yükselerek başarısını arttıran çok öğrencimiz var. Bu proje ciddi bir motivasyon ve hareketlilik sağladı. Aynı zamanda okulların durumu ve öğrencilerin gelişimini takip etme imkânı bulduk. Projeye yapmış olduğumuz yeni eklemeler ve güncellemelerle, süreç içerisinde gelişerek öğrencilerimize katkı sağlayan bir formasyona büründük. Hepsinin başarılı olacağına inanıyorum ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

“468 ÖĞRENCİMİZ 4 YILLIK FAKÜLTEYE YERLEŞTİ”

2022 yılı LGS sınavında 468 öğrencinin 4 yıllık fakülteye yerleştiğine dikkat çeken Müdür Mutlu Aslan, “Bandırma BİLSEM 2022 yılı LGS sınavında 1’nci oldu. Geçen yıl bin 300 öğrencinin yerleştirme sınavına girdiğini düşünürsek, 711 öğrenci içinden 468 öğrencimizi 4 yıllık fakülteye yerleştirdik. Bu çok ciddi bir rakam. Gurur duyuyoruz.” dedi.

Haber: Selin Girgin/ Nur Uysun