Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma’da İkiye On Kala ile 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma,

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Bandırma Belediyesi tarafından Fener alayı ve İkiye On Kala konseri düzenlendi.

Bandırma Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, fener alayı ve İkiye On Kala konseri gerçekleştirildi. Ordu Caddesi’nden başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda son bulan fener alayı kortejine Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert, siyasi parti temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı. Yürüyüşten sonra, Cumhuriyet Meydanı’nda İkiye On Kala, Bandırmalı sevenleriyle buluştu. Konserde eserlerini ardı ardına seslendiren İkiye On Kala, Bandırmalı’larla beraber 19 Mayıs’ı büyük bir coşkuyla kutladı. Konser öncesi Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, gençler tarafından yoğun ilgi ile karşılaştı. Başkan Tosun, “Hepinizin Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bugün bizlerin bayramı. Bu bayramın daha coşkulu, daha güzel kutlamamız için önümüzdeki günlerde seçimlerimiz var arkadaşlar. 28 Mayıs’ta çok önemli bir seçim var. 28 Mayıs’ta sandıkları patlatacağız ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacağız. Size güveniyorum gençler.” dedi.

Bandırma halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan İkiye On Kala’ya, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, çiçek takdim etti.

Haber: Selin Girgin / Nur Uysun