Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvasında 5 Madalya 

Bandırma’da düzenlenen Akıl ve

Bandırma’da düzenlenen Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası’nda Ali Fahri Şeri İlkokul öğrencileri kazandıkları madalyaları, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ödül töreniyle aldılar.  

Bandırma’da düzenlenen Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası’nda Ali Fahri Şeri İlkokul öğrencileri turnuvada birinci oldular. Bandırma İlçe Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, İlçe Eğitim Şube Müdürü Hacı Emre Gökşen ve Burak Ata, Ali Fahri İçeri İlkokul Müdürü Ahmet Özdemir, Müdür yardımcısı Berrak Narman Selvi ve Ali Fahri Şeri ilkokul Öğretmeni Sultan Elmacı ve velilerin katılım sağladığı ödül töreninde öğrencilere madalyaları verildi.   

Turnuvada ödül almaya hak kazanan öğrenciler sırasıyla altın madalya ve gümüş madalyalarını aldılar. Turnuvada, küre oyununda ilçe birincisi Yiğit Karabacak altın madalya, Pentago oyununda ilçe birincisi Alper Arslan altın madalya, Equilibrio oyununda ilçe birincisi Suna Kaplan altın madalya, Mangala oyununda İlçe ikincisi Zeynep Bade Kara gümüş madalya ve Q Bitz oyununda ilçe ikincisi Zeynep İrem Alp gümüş madalya aldılar.  

“ÖĞRENCİLERİMLE GURUR DUYUYORUM” 

Ali Fahri Şeri İlkokul Müdürü Ahmet Özdemir, öğrencilerin elde ettikleri başarıdan dolayı gurur duyduğunu söyledi. Müdür Özdemir “Madalya kazanan her öğrencimle gurur duyuyorum. Velilere ve öğretim görevlisi arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Öğrencilerimizin her zaman destekçisiyiz” dedi. 

 

Haber: Selin Girgin