Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balıkesir’den gelen gençler Afyonkarahisar’ı gezdi

‘ANADOLUYUZ BİZ’ PROJESİ KAPSAMINDA BALIKESİR’DEN AFYONKARAHİSAR’A GELEN 40 GENÇ KENTİN TARİHİ VE TURİSTİK MEKANLARINI GEZDİ.

‘ANADOLUYUZ BİZ’ PROJESİ KAPSAMINDA

‘Anadoluyuz Biz’ projesi çerçevesinde Balıkesir’den, Afyonkarahisar’a gelen 40 genç kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezdi.
Gençler ilk olarak Afyonkarahisar Müzesi’ni ziyaret etti. Gençler burada rehber eşliğinde şehrin tarihi ve kültürel varlığı hakkında bilgi edindiler. Ardından gençler, yaşanan depremden etkilenen misafirlerin kaldığı Tınaztepe Yurdu’nu ziyaret etti. Burada depremzedelerle bir araya gelen gençler, depremzede vatandaşlarla sohbet etti. Gençler daha sonra Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor tesislerini gezme fırsatı buldu. Burada çeşitli spor dallarının yapıldığı alanları görme imkanı bulan gençler, sporcularla tanışma imkanı yakaladı. Günün sonunda Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Kamil Miras Yurdunda gençlerle bir araya geldi. Kasapoğlu
“Balıkesir’den gelen gençlerin Afyonkarahisar’ı gezip görmesi ve burada yaşayan gençlerle etkileşimde bulunması, kültürel yüksekliğin ve Anadolu’nun zenginliklerinin genişliğine katkıda bulunmuş oldu. Ben bu bağlamda Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, mesai arkadaşlarıma ve projeye katılan gençlere tüm kalbi duygularımla teşekkür ederim” dedi.