BANDIRMA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDEN HURDA AMBULANS SATIŞ İHALESİ

 Hastanemize ait 2012 model ambulans aşağıda belirtilen ihale bilgilerine göre 05/06/2023 Pazartesi günü saat:14:00’de Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi toplantı salonunda kurulacak olan İhale Komisyonu huzurunda satış ihalesi yapılacaktır. İhaleye iştirak etmek istediğiniz takdirde aşağıda belirtilen belgelerle birlikte ihalenin başlama saatine kadar İhale Komisyonuna müracaat etmeniz gerekmektedir.
1- )İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale saatine kadar;
a) Geçici teminatını gösterir belgeyi, (Tedavüldeki Türk parası, Mevduat veya Katılım Bankalarının verecekleri süresiz teminat mektupları veya Hazine Müsteşarlığınca İhraç edilen Devlet İç borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeleri), Bankalardan alınan Teminat Mektuplarına ait teyit yazısı, Türk parası olarak yatırılacak geçici teminatların Halk Bankası TR 97 0001 2009 2410 0006 0000 98 BALIKESİR HALK BANKASI ŞB.)    Iban no'lu banka hesabına yatırıldığına dair dekont/makbuz (dekont/makbuzda; gerçek veya tüzel kişiliğin adı, ihale adı, geçici teminat bedeli olduğu ve Müdürlüğümüzün adı belirtilecektir)
b-) Yasal yerleşim yerini gösterir belgeyi, (İkametgâh belgesi).
c-)Gerçek kişilerin T.C. Kimlik numarasını bildirmeleri ve nüfus cüzdanı suretini (Aslı ihale sırasında ibraz edilecektir), tüzel kişilerin vergi kimlik numaralarını bildirmeleri, Özel Hukuk tüzel kişilerinin idare merkezlerinin bulunduğu yer Mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından veya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği veya benzeri mesleki kuruluştan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini ve vekaletnameyi, ihale saatine kadar ihale komisyon başkanlığına müracaat ederek belgeleri teslim etmeleri gerekmektedir.  
2-) İhaleye ilişkin şartname ve ekleri mesai saatleri dâhilinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bedelsiz görülebilir.
3-) İadeli taahhütlü posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 37'nci maddesine uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce ihale komisyon başkanlığına ulaşması şarttır. Postada meydana gelebilecek gecikmelerden dolayı idare veya Komisyon herhangi bir sorumluluk kabul etmez.
4-) Taşınır (Araç) satışlarına ilişkin KDV,  Tescil vb giderler alıcıya aittir.
5-)Halen ihalelere katılmaktan yasaklı olanlar kendi adlarına veya vekaleten ihaleye katılamazlar. Bu kişiler adına ihale yapılmış olsa bile ihale iptal edilir.
6-) İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
7-) İhaleye İlişkin ilan (https://bandirmaeah.saglik.gov.tr) internet sitesinde yayımlanmaktadır.
8-)140 sıra sayılı Milli Emlak Genel Tebliği gereğince satışa çıkarılan araçların KDV Oranı ("Hurda Kavramına" uyan yani HURDA olarak satılan araçlar KDV Kanununun 17/4-g maddesi kapsamında KDV'den istisna tutulur.)
9-)Ömrünü Tamamlamış Araçların Kontrolü Hakkında Yönetmelikte belirtilen N1 VE M1 kategorisinde bulunan hurda araçların ihalesine katılacak taliplilerin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca çıkarılan, 30.12.2009 tarih ve 27448 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Ömrünü Tamamlamış Araçların Kontrolü Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre Lisans sahibi olmaları" gerekmektedir.

          BANDIRMA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDEN HURDA AMBULANS SATIŞ İHALESİ
 
SIRA NO
 
DOSYA NO.
 
KURUMUN ADI
PLAKA NO MARKASI MODELİ CİNSİ MODEL YILI ARACIN DURUMU ARACIN BULUNDUĞU YER TAHMİN EDİLEN BEDELİ (TL)  
GEÇİCİ TEMİNAT BEDELİ (TL)
 
İHALE TARİHİ
 
İHALE SAATİ
1
 
716 Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi 10 AJP 50 Mercedes Benz Sprinter 315 CDI Özel Amaçlı Ambulans 2012  
Ekonomik Ömrünü Doldurmuştur-Motoru sökülmüş vaziyette araç içerisinde
Balıkesir Devlet Hastanesi Turgut Solak Hizmet Binası 80.000,00 8.000 TL 05.06.2023 Pazartesi 14:00

İlan Yayınlanma Tarihi: 22/05/2023                                                                   Basın No:1826913

#ilangovtr