Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yücel: “En büyük değeri kadına Cumhurbaşkanımız gösterdi”  

AK Parti Kadın Kolları

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Oya Yücel, seçim dönemi öncesinde yaptıkları çalışmaların devam edeceğini söyledi. Bu süreçte AK Parti Kadın Kolları olarak yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi verdi.  

Başkan Yücel, “Kadın Kolları olarak ev ziyaretlerimize devam ediyoruz. Şehrimizde deprem bölgesinden gelmiş 2 bin 200 misafirimiz var. Deprem felaketinden sonra ziyaretlerimizi depremzede ailelerimize yönelik yapıyoruz.” diye konuştu. 

“ADAYLARIMIZLA BİRLİKTE SAHADA OLACAĞIZ” 

Seçim çalışmaları kapsamında da AK Parti Milletvekili Adayları ile sahada çalışacaklarını söyleyen Oya Yücel, “Milletvekili adaylarımız belli olduktan sonra onlarla birlikte sahada olacağız. Adaylarımızın çalışmaları sırasında onlarla birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”dedi. Ramazan ayı olduğu için ev ziyaretlerini iftara yönelik yaptıklarını dile getiren Yücel, “Yanımızda yemeklerimizi götürerek ailelere iftarda misafir oluyoruz. Onlarla birlikte iftarımızı açıyoruz. Bizden istekleri var mı, şikâyetleri neler bunları öğreniyoruz. Aldığımız isteklere yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu. 

“DEPREMZEDELERİN İHTİYAÇLARINI KARŞILADIK” 

Deprem felaketinin ardından bölgeden Bandırma’ya gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için de çalışmalar yürüttüklerine değinen Başkan Yücel, “Depremzedeler şehrimize ilk geldiğinde KYK yurtları ve ETİ Maden Lokali’nde kalıyordu. İlk etapta onlara ziyarette bulunduk ve ihtiyaçlarını karşıladık. İlk birkaç hafta içerisinde AK Parti Kadın Kolları olarak ihtiyaç listesi hazırladık. Vatandaşlarımızın yaptığı yardımları Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Afet Koordinasyon Merkezi’ne ileterek, gerekirse de kendi imkânlarımızla göndererek en kısa sürede depremzedelere ulaştırdık.” dedi. AK Parti Bandırma Kadın Kolları ve Gençlik Kolları olarak yardım olarak gelen kıyafetleri tek tek düzenleyerek ihtiyaç sahiplerine hazır hale getirdiklerini söyleyen Yücel, “Balıkesir Büyükşehir İtfaiyesi’nin binasında ihtiyaç marketi gibi bir yer hazırladık. Depremzedelerin buradan faydalanmasını sağladık. Çalışmalarımız hala devam ediyor. Ev ve iş bulup buraya yerleşecek olan misafirlerimiz de bizlere ulaştığında elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz.” diye konuştu. 

“İHTİYACI OLAN KADIN VE AİLELERİN YANINDAYIZ” 

En büyük isteğinin Türk Anneler Derneği’nin Bandırma’da bir şubesini açmak olduğuna değinen Başkan Oya Yücel, bu konuda çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Yardıma ihtiyacı olan kadınların ve ailelerin de yanında olduklarını ifade eden Yücel, “ İhtiyacı olan kadınlarımıza ve ailelerimize zaten hep destek oluyoruz. Ev ziyaretlerimizde özellikle bu ailelerimize öncelik veriyoruz.” dedi. 

“KADIN SEÇMEN ÇOK ÖNEMLİ” 

Kadın seçmene yönelik çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Yücel, “Kadınlar olarak aile, ev ortamına rahatlıkla girebiliyoruz. Gittiğimiz yerde kadınlarımıza şimdiye kadar hükümetimiz neler yaptı, ne gibi çalışmalar yaptı bunları anlatıyoruz. Sosyal medya kullanmayan kitleye bu şekilde ulaşıyoruz. Kadın seçmen çok önemli. En büyük değeri kadına gerçekten Sayın Cumhurbaşkanımız gösterdi. Bu döneme kadar ne belediye meclisinde ne de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bu kadar çok kadın milletvekili ve meclis üyesi yoktu. Cumhurbaşkanımız sözde kalmadı, icraatla gösterdi.” dedi.  

Haber: Nur Uysun