Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yangın paniği Taksi alev alev yandı

KAĞITHANE’DE BİR TAKSİ, BİLİNMEYEN BİR SEBEPLE BİR ANDA CADDE ORTASINDA YANMAYA BAŞLADI. SÜRÜCÜNÜN DUMANLARI FARK ETMESİYLE TERK ETTİĞİ ARACA İLK MÜDAHALEYİ ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR YANGIN TÜPÜYLE YAPTI. YAŞANAN OLAYDAN DOLAYI UZUN ARAÇ KUYRUĞU OLUŞURKEN, O ANLAR ÇEVREDEKİ VATANDAŞLARIN CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.

KAĞITHANE’DE BİR TAKSİ, BİLİNMEYEN

Kağıthane’de bir taksi, bilinmeyen bir sebeple bir anda cadde ortasında yanmaya başladı. Sürücünün dumanları fark etmesiyle terk ettiği araca ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yangın tüpüyle yaptı. Yaşanan olaydan dolayı uzun araç kuyruğu oluşurken, o anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
Kağıthane Merkez Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, seyir halinde ilerleyen bir taksi, henüz bilinmeyen bir nedenle caddede yanmaya başladı. Taksi sürücüsü aracından çıkan dumanları görerek kendisini dışarı attı. Çevrede bulunan vatandaşlar yangın tüpleriyle yanan taksiye müdahale ederken, itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesiyle yangın söndürüldü. Yaşanan olayda ölü ve yaralı bulunmazken, caddede uzun süre trafik kitlendi. O anları çevredeki vatandaşlar cep telefonu kameralarıyla kaydetti.

Haber: İhlas Haber Ajansı (İHA)