Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tiyatro perdeleri depremzedeler için açıldı

Dünyanın ilk kadın temalı

Dünyanın ilk kadın temalı tiyatro festivali, “Kadın Oyunları Festivali” depremzede çocukların yararına perdelerini açtı.

Bandırma Belediyesi tarafından bu yıl deprem felaketinden etkilenen kız çocukları için düzenlenen Kadın Oyunları Festivali ilk oyunuyla tiyatro severlerle buluştu. Festivalin ilk gününde Algı Eke, tek kişilik oyunu “Tilkiler ve Kötü Kalpli İtler” ile izleyicilerin karşısına çıktı.

FESTİVAL 1 NİSAN’A KADAR SÜRECEK

Ünlü oyuncu Algı Eke’nin oyunu, Bandırma halkı tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Festivalin açılış oyunu Tilkiler ve Kötü Kalpli İtler’i büyük bir hayranlıkla izledik. Kadın olmanın büyük portresini gözler önüne seren oyunu büyük bir ustalıkla bizlere sahneleyen Algı Eke’ye teşekkürlerimi iletiyorum. Festival bu yıl deprem felaketinden etkilenen kız çocuklarına destek için perde açarken, festival kapsamında dört gün daha birbirinden güzel oyunlar kentimizde sahnelenecek.” dedi. Festival 28 Mart-1 Nisan tarihleri arasında Barış Manço Kültür Merkezi’nde devam edecek. Festivalin kalan günlerinde usta oyuncular tarafından sergilenecek oyunlar; 29 Mart’ta Prima Facie, 30 Mart’ta Ölü Kadınlar Diyarı, 31 Mart’ta Kertenkelenin Ardından ve 1 Nisan’da Dışarıda Hiçbir Şey Var izleyici ile buluşacak.

Haber: Nur Uysun