Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Murat Boz’dan sürpriz gelişmeler, yeni mesleğini açıkladı

Uzun süredir gözlerden uzak

Uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam süren Murat Boz, İzmir Menemen konseri öncesi basın mensuplarına, oyunculuk ve müzik kariyeriyle ilgili sürpriz gelişmeleri aktardı.

Büyük bir hayran kitlesine sahip Murat Boz, uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam sürdürüyordu. İzmir Menemen konserinden önce basına verdiği demeçlerle herkesi şaşırtan Boz, yeni işiyle alakalı sürpriz gelişmeleri aktardı.

Ünlü sanatçı,  oyunculuk ve müzik kariyerinde olumlu gelişmelere dikkat çekti. Sanatçıların birbirleriyle almak için yarıştığı, sözleri Günay Çoban’a, bestesi ise Serkan Özdoğan’a ait bir şarkıyla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlandığını kaydetti.

Kimsenin ondan beklemediği bir şarkıyla müzikseverleriyle buluşacağına dikkat çeken Boz, ters köşe yaparak birçok dinleyicinin seveceği bir şarkıyla hayranlarının beğenisine sunacağını ve 7 Mart doğum gününde albümünü tamamlayacağını bildirdi.

TÜRKİYE’NİN MURAT BOZU, AMERİKA’DA “TOPRAK”

Boz, başrolü Tuba Büyüküstün’le paylaştığı, dijital platformda yayınlanan “Zeytin Ağacı” dizisiyle adından söz ettirmişti. Amerika’ya gittiğinde dizinin ne kadar büyük bir başarıya imza attığını anladığını söyleyen ünlü sanatçı, “Beni orada Murat Boz olarak değil, dizideki adımla ‘Toprak’ olarak tanıyorlar. Bu durum tüylerimi diken diken ediyor ve çok büyük gurur veriyor. Hem konser maratonu hem de Ayvalık’taki dizi çekimlerimiz yoğun bir tempoda devam ediyor.” dedi.

ÜNLÜ SANATÇI BİR DE  YAPIMCILIĞA ADIM ATTI

Sevilen sanatçı Murat Boz, soyadını verdiği “Boz Production” adlı yapım firmasıyla genç yetenekleri bir araya toplamaya hazırlanıyor. İlk önce kendi çalışmalarına yoğunlaştığını aktaran ve yeni mesleğine adım atan Boz, ilerleyen süreçte genç yetenekleri keşfetmek istediğini kaydetti.

Haber: Selin Girgin