Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eşinin ihanet videosunu paylaştı

Kafalar Grubu üyesi ve

Kafalar Grubu üyesi ve şarkılarıyla tanınan Bilal Hancı’nın bir gece kulübünde çekilen videosu olay oldu. Eşi Esin Çepni’nin paylaşımları adeta sosyal medyayı salladı.

Eşinin kendisini aldattığını söyleyen Esin Çepni “Ulu orta yapılan bir ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim” ifadelerini kullanarak paylaştı.

Esin Çepni, yaşadığı şoku paylaşımlarında şu sözlerle anlattı: “Her zaman güçlü durmaya çabaladım, her zaman dilim sert kabuklu olsa da içim kan ağladı. Bugün anladım ki dışından ağlayanlardan korkulurmuş. Sizin merhametli, düzgün sandıklarınız asıl iş bitirenlermiş. Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini de gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum”

Daha sonra eşinin bir kadınla öpüşürken çekilen görüntülerini Instagram hesabından yayınlayan Çepni, açıklamalarına şöyle devam etti: “Bedenim o kadar küçüldü ki kalbim içeride eziliyor. Gözüme bir damla uyku girmedi. Hiçbir şey bilmiyormuşuz meğerse. Ulu orta yapılan bir ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim. İsterseniz beni yargılayın. Saatlerdir yatakta felç olmuş gibi 20-30 saniyelik videoları başa alıp alıp izliyorum. Gizli saklı yapmak bir yana dursun göz göre göre dudak dudağa şarkılar söylenecek kadar aşağılıklaşılmış. Bir yanda evli bir adamın bardaki eğlencesi kız, diğer yanda boşanma süreci tamamlanmamış eşim. Ben ne yapayım siz söyleyin…”

Yaşadıklarının ardından Çepni son paylaşımında şunları aktardı: “Fiziksel ve ruhsal olarak ili değilim. Biraz dinleneceğim bir süre” ifadelerini kullandı.” /Haber Merkezi