Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

El freni çekmeyi unutulan aracı otopark görevlisi durdurdu

BURSA’DA PARK HALİNDEKİ ARACIN EL FRENİNİN BOŞALDIĞINI GÖREN OTOPARK GÖREVLİSİ PEŞİNDEN KOŞARAK ARACA ATLADI HIZLI HAREKETLERLE ARACA MÜDAHALE EDEN OTOPARK GÖREVLİSİ, EL FRENİNİ ÇEKEREK KAZAYI ENGELLEDİ. O ANLAR GÜVENLİK KAMERASI TARAFINDAN ANBEAN KAYDEDİLDİ.

BURSA’DA PARK HALİNDEKİ ARACIN

Bursa’da park halindeki minibüsün kendiliğinden hareket ettiğini gören otopark görevlisi; peşinden koşarak araca atladı. Hızlı hareketlerle araca müdahale eden otopark görevlisi, el frenini çekerek kazayı engelledi. O anlar güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.
Merkez Osmangazi ilçesi Orhanbey Mahallesi Başak Caddesi üzerinde park halinde bir aracın el freni boşaldı. Durumu gören otopark görevlisi âdetâ süper kahraman gibi yetişti. Araca koşarak binen otopark görevlisi, el frenini çekerek muhtemel bir kazayı önledi. O anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
Kazayı önleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde görevli otoparkçı Emre Koca, “Burada görev yapıyordum. Kendim belediye personeliyim. Arkadaşım halı yıkama aracının hareket ettiğini görüp bana söyledi. Bende hemen araca koştum. Kapıyı açıp içeri girdim. El frenini çekip aracı durdurdum. Hızlı karar verdim. Aşağısı işlek bir cadde. Allah korusun büyük bir kazaya sebep olabilirdi. Çok şükür ne cana ne mala zarar geldi. Böyle bir işe vesile olduk” dedi.Haber:İhlas Haber Ajansı (İHA)