Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dolunayda suç oranının artıp artmadığını Prof. Dr. Atasoy cevapladı

TÜRKİYE’DE OLAY YERİ İNCELEME, KRİMİNAL LABORATUVARLARIN GELİŞMESİ VE DNA DELİLLERİNE KATKISI SEBEBİYLE YILIN BİLİM İNSANI ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLEN AKADEMİSYEN VE YAZAR PROF. DR. SEVİL ATASOY, 13. KOCAELİ KİTAP FUARI’NIN KONUĞU OLDU.

TÜRKİYE'DE OLAY YERİ İNCELEME,

Türkiye’de olay yeri inceleme, kriminal laboratuvarların gelişmesi ve DNA delillerine katkısı sebebiyle yılın bilim insanı ödülüne layık görülen akademisyen ve yazar Prof. Dr. Sevil Atasoy, 13. Kocaeli Kitap Fuarı’nın konuğu oldu.
13. Kocaeli Kitap Fuarı okuyucu ile yazarları buluşturmaya devam ediyor. Bu çerçevede Türkiye’de olay yeri inceleme, kriminal laboratuvarların gelişmesi ve DNA delillerine katkısı sebebiyle yılın bilim insanı ödülüne layık görülen akademisyen ve yazar Prof. Dr. Sevil Atasoy, fuarda sevenleriyle buluştu. Dolunayın çeşitli efsanelere konu olduğunu belirten Atasoy, bilim insanlarının gökyüzünün insanlarını etkilediğini söylediğini aktardı. Dolunayda suç oranının arttığı yönde bilim insanlarının ikiye bölündüğünü belirten Atasoy, “Polis öğrencilerim var. Onlara dolunayda suçun artıp artmadığını soruyorum. Hepsi arttığını söylüyor. Ama istatistiklerde böyle bir şey hiçbir yerde yok. Dolunay var diye hiçbir polis birimi devriye sayısını artırmaz. Hiç korkmadan dolunayda dışarı çıkın. Rahat rahat gezin” dedi.

Haber: İhlas Haber Ajansı (İHA)