Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükşehir adayları için tarih verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ”Üzerinde çalışıp inşallah aralık ayının sonuna doğru da biz birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız. Bu arada bazı illerin de adaylarını açıklayabiliriz. Temayüllere göre çalışmaları değerlendirip gecikmeden açıklamayı hedefliyoruz” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

Bu hafta içerisinde Ankara, Adana, İzmir büyükşehirleri, gerek milletvekilleri gerek teşkilat ile toplantımızı yaptık. Onların da fikrini aldık. Pazar günü 3 bölgenin de kanaatlerini alacağız. Bunların üzerinde çalışıp inşallah Aralık ayının sonuna doğru da birinci derecede büyük şehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız. 

Bazı illerin de adaylarını bu arada açıklayabiliriz. Gecikmeden bir an önce açıklamayı hedefliyoruz. 

Aralık ayının sonuna doğru büyükşehir adaylarımızı açıklamaya başlayacağız. Çalışmaları değerlendirip, bir an önce açıklamayı hedefliyoruz.

Dün akşam sayın Biden ile etraflıca bir görüşmemiz oldu. Görüşmede F-16 ile ilgili gelişmeler konuşuldu.

Gazze konusunu ele aldık. Gazze’deki gelişmelerde 18 bini aşkın çocuk kadın yaşlı öldü. Okullar camiler bunun yanında kiliseler yıkıldı. Bunların ne denli insani olduğunu ve bu noktada Amerika’nın buraya müdahil olması gerekir dedik. Buna sizin müdahil olmamanız halinde tabii bir insanlık suçu var. Bizim de burada elimiz kolumuz bağlı duramayız. Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. 

Haber: İhlas Haber Ajansı (İHA)