Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuk dostu Altıeylül Belediyesi, parkları yeniliyor

Altıeylül Belediyesi Park ve

Altıeylül Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocuk parklarını yeniliyor. Oyun alanlarındaki oyuncakların tamirini ve değişimini yapan ekipler parklardaki havuzların da temizliğini gerçekleştiriyor.

Altıeylül Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Bozen Mahallesi’nde çocuk parkına ilave kaydırak eklemesi gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında, Çukur Hüseyin Mahallesi’nde kırık olan kaydırak yenisiyle değiştirilerek çocukların oyun alanlarının bakımını yapıldı.

Belediyenin sosyal medya hesabında, çocuk parkı yenileme çalışmalarına ilişkin olarak şu bilgiler verildi; “Ekiplerimiz; Vergi Dairesi karşısında yapımına devam eden yeşil alana bitki dikimi yaptı. Ayrıca ekiplerimiz, Plevne ve 2. Gündoğan Mahallesinde çocuk parklarında bulunan kum havuzlarını temizledi. Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde bulunan futbol sahası çim biçimini de yapan ekiplerimiz ayrıca Altıeylül’ün çeşitli mahallelerinde bulunan parkların da genel temizliğini yaparak Altıeylül’ü daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışıyor.”

HABER MERKEZİ