Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çağatay Ulusoy’un yeni imajını görenler inanamadı

Büyük bir hayran kitlesine

Büyük bir hayran kitlesine sahip ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, yeni haliyle görenleri şaşırttı. Sosyal medyayı yeni imajıyla ikiye ayıran ünlü oyuncu yorum yağmuruna tutuldu.

Sevilen oyuncu Çağatay Ulusoy, çeşitli dizi ve filmlerdeki mükemmel performanslarıyla adından söz ettirirken, yeni projesiyle sinemaseverleri etkilemeye hazırlanıyor. Ulusoy, OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği Netflix dizisi Terzi’nin çekimlerini tamamladıktan sonra “Centilmen” filminin çekimlerini tamamladı. Ardından aynı platform için hazırlanan “Kübra” dizisinin ilk sezon çekimlerini başarıyla tamamladı. Yeni sezonda Gaddar dizisiyle ekranlara dönecek olan Çağatay Ulusoy, heyecan verici girişimine başlamadan önce sürpriz bir filmle adından bir kez daha söz ettirecek. Henüz sinemaseverleriyle buluşacağı filmin ismi ve konusu ise kesinleşmedi. Yönetmenliğini ATİYE, Aile Arasında, Annemin Yarası, Yılbaşı Gecesi gibi başarılı filmlerle tanınan Ozan Açıktan’ın üstleneceği filmin başrolünde ise Çağatay Ulusoy yer alacak.

YENİ HALİ BEHLÜL KARAKTERİNE BENZETİLDİ

Hayranları tarafından yeni dizileri ve filmleri beklenirken, Ulusoy sosyal medyada yeni imajıyla gündem oldu. Bir süredir gözlerden uzak bir hayat süren ünlü oyuncu, Oğuzhan Uğur ile bir araya geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden Çağatay Ulusoy’la fotoğrafını paylaşan Uğur, “Hanımlar bu fotoğrafta bende varım. Hani görmezseniz diye diyorum.”  notunu düştü. Ünlü oyuncunun yeni tarzına  “Sağdaki kim?”, “Sana ne olmuş”, “Benim verdiğim kiloları Çağatay almış”, “Bu sen olamazsın” gibi yorumlar yapıldı. Oyuncunun son hali Kıvanç Tatlıtuğ’un Aşk-ı Memnu’da hayat verdiği Behlül karakterinin final haline benzetildi.

Haber: Selin Girgin