Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Berfu Yenenler “Kedicik” olayından şans eseri kurtuldu!

Berfu Yenenler, Adnan Oktar’ın

Berfu Yenenler, Adnan Oktar’ın suç örgütüne ait Kedicik olaylarına şans eseri kurban gitmekten kurtulduğunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. 19 yaşındayken bu örgütün hedefine takılan Berfu Yenenler, o dönemde başına gelenleri anlattı. Olayın ardından büyük bir şok yaşadığını dile getiren Yenenler, olayın benzerlerinin belgeselde anlatıldığını ve bu tür tuzağa düşmekten şans eseri kurtulduğunu ifade etti. İşte ünlü oyuncunun itirafları ve yaşadığı şokun detayları..

Eser Yenenler’in eşi Sosyal Medya Fenomeni Berfu Yenenler, Adnan Oktar’ın suç örgütüne ait “Kedicik” olaylarından kurtulma hikâyesini paylaştı. Berfu Yenenler, 19 yaşındayken bu örgütün hedefi haline geldiğini ve şans eseri bu tuzağı atlattığını anlattı. Olayın benzerlerinin belgeselde anlatıldığını fark eden Yenenler, yaşadığı deneyimi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. İşte ünlü oyuncunun başına gelenler ve yaşadığı şoku anlattığı detaylar..

Adnan Oktar organize suç örgütünün işleyiş yapısını konu alan ve genç kızları nasıl kandırdıklarını anlatan 140journos’un yayınladığı “Kedicik” belgeselini izleyen Berfu Yenenler, hayatının şokunu yaşadı. Belgeselin yayınlanması, 8 bin 658 yıl hapis cezası alan Adnan Oktar’ın suç örgütünün yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Kedicik belgeselinde, örgütün lüks alışveriş merkezlerinde genç kızların kurgu ile kandırılıp Adnan Oktar’ın ağına nasıl düşürüldüğü anlatılmıştı. Belgeseli izleyen Yenenler, aynı durumu yaşadığını fark etti.

Yenenler, Miss Turkey Güzellik Yarışması’ndan sonra 19 yaşında bir alışveriş merkezinde dolaşırken, kendisine yaklaşan biri tarafından Kedicik benzeri bir teklifle karşılaştı. Bu kişi, bir takı markasıyla iş birliği içinde olduklarını ve yakında Dubai’de çekimlere gideceklerini söyledi. Berfu Yenenler’e, Adnan Oktar’ın çetesine ait olduğu sonradan anlaşılan bu örgütün iş kartı bile verildi. Yenenler, belgeselde anlatılanların aynısının başına geldiğini dile getirdi. “Kafayı yiyeceğim, şans eseri kurtulmuşum” diyen Berfu Yenenler’in işte başına gelenler…

Adnan Oktar ve diğer örgüt üyelerinin genç kızları kandırdığı “Kedicik” olarak adlandırılan mağdurlardan olmaktan şans eseri kurtulduğunun farkına varan Berfu Yenenler, belgeseli izledikten sonra 2015 yılında bir alışveriş merkezinde başına gelenleri sosyal medya hesabından şöyle anlattı;

“Akıl tutulması yaşıyorum. Buradaki kız düşürme düzeneğinin neredeyse birebir aynısını yaşamıştım. Allah’ım kimsenin de günahını almayayım ama kafayı yiyeceğim. 2015 yılında Miss Turkey Güzellik Yarışması’ndan yaklaşık 2 ay sonra bir alışveriş merkezinde geziyordum. Yanıma iyi giyimli biri geldi ve bana belgeselde anlatıldığı gibi ‘Manken veya oyuncu musunuz?’ diye sordu. Ardından bir takı markasıyla iş birliği içinde olduklarını ve yakında Dubai’de çekime gideceklerini söylemişti. Kedicik belgeselinde bahsedilen iş kartı bana da verildi ve hala duruyor. Örgütün ağına düşmememin ise şans eseri olduğunu düşünüyorum. Olay anında eğer 19 yaşında değil de daha küçük olsaydım beni de kandırabilirlerdi.”

Haber: Selin Girgin