Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altın rekordan rekora koşuyor! 15 Kasım güncel altın fiyatları ne kadar?

İç piyasada rekor kırmaya

İç piyasada rekor kırmaya devam eden altın güne yükselişle başladı. Yatırımcıların yakından takip ettiği altın fiyatları 15 Kasım 2023 günü ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları..

Altın iç piyasada günden güne rekor kırmaya devam ediyor. En çok tercih edilen yatırım araçlarından biri olan altının hızlı bir yükseliş yapmasının ardından yatırımcılar gözünü bir kez daha fiyatlara çevirdi. Altın, küresel ekonomik belirsizlikler, enflasyon endişeleri ve jeopolitik faktörlerle şekillenen bir dönemde yatırımcılar için önemli bir güven limanı olarak kabul ediliyor. Alım gücüne büyük ölçüde etki eden altın fiyatları, güne bin 813 lira seviyesinde işlem görerek başladı. Ons altında yaşanan inişler ve çıkışlar iç piyasa da fiyatları yeniden şekillendiriyor. Geçtiğimiz hafta gram altın 1700’lü seviyelere düşerken, çeyrek altın ise 3000 TL sınırına kadar gerilemişti. Her gün değişen altın fiyatlarında bu hafta fiyatlar yükselişe geçti.

15 Kasım itibariyle güncel altın fiyatları ise şöyle; Gram altın bin 816 lira, çeyrek altın 3 bin 45 lira, Cumhuriyet altını 12 bin 132 lira, yarım altın 6 bin 94 lira, tam altın 12 bin 109 lira, reşat altın 12 bin 171 lira, gremse 30 bin 365 lira, ata altın 12 bin 554 lira, külçe altın 64 bin 390 lira civarında seyrediyor. /Haber Merkezi