Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

8 yaşındaki çocuğu vurulan adamın evinde yufka ekmek arasında silah çıktı

ADANA’DA 8 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU HASIMLARI TARAFINDAN PARKTA VURULAN KİŞİNİN EVİNE YAPILAN OPERASYONDA 7 ADET RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ. ELE GEÇİRİLEN SİLAHLARIN BAZILARI YUFKA EKMEKLERİN ARASINDA GİZLENMİŞ OLARAK BULUNDU.

ADANA’DA 8 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU

Adana’da 8 yaşındaki çocuğu hasımları tarafından parkta vurulan kişinin evine yapılan operasyonda 7 adet ruhsatsız silah ele geçirildi. Ele geçirilen silahların bazıları yufka ekmeklerin arasında gizlenmiş olarak bulundu.
Alınan bilgiye göre, lastikçilik yapan 5 çocuk babası Ahmet Kaplan, 2 yıl önce husumetli olduğu Y.Y. tarafından tabancayla bacağından vurulup yaralanmıştı. Kaplan’ın şikayetçi olmasının ardından Y.Y. tutuklandı. Y.Y.’nin ailesi Ahmet Kaplan’ı şikayetini çekmesi için tehdit ederken, 7 Ekim günü oğlu Mahmut Kaplan (8) parkta oyun oynadığı sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu kasığından yaralanmıştı.

Babanın evinden cephanelik çıktı, silahları yufka ekmeğin arasına saklamış
Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Ahmet Kaplan’ın evinde çok sayıda ruhsatız tabanca olduğu ihbarı aldı. Bunun üzerine ekipler söz konusu şahsın Yüreğir ilçesine bağlı Başak Mahallesi’ndeki evine operasyon düzenledi. Operasyonda ikamette ve şahsın iş yerinde yapılan aramalarda 4 adet ruhsatsız tabanca ve 3 adet ruhsatsız pompalı tüfek ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Silahların bazıları ise yufka ekmeklerin arasında gizlenmiş olarak bulundu.Haber :İhlas Haber Ajansı (İHA)