Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

19 yıl hapis cezası bulunan hırsızı çaldığı bisiklet ele verdi

ADANA’DA 19 YIL 2 AY KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI OLAN AZILI HIRSIZ YOL KENARINDA KAÇIRDIĞI BİSİKLETTEN YAKAYI ELE VERDİ. POLİS EKİPLERİ GÜVENLİK KAMERALARINA TAKILAN ŞÜPHELİNİN KİMLİĞİNİ TESPİT EDEREK SAKLANDIĞI YERDE YAKALADI.

ADANA’DA 19 YIL 2

Adana’da 19 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan azılı hırsız yol kenarında kaçırdığı bisikletten yakayı ele verdi. Polis ekipleri güvenlik kameralarına takılan şüphelinin kimliğini tespit ederek saklandığı yerde yakaladı.
Olay, 24 Ağustos günü 08.30 sıralarında Seyhan ilçesi Havuzlubahçe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokakta yürüyen şüpheli Yunus Biçen (33), yol kenarında duran Mehmet A.’nın bisikletini çaldı. Bisiklete binen şüpheli, olay yerinden ayrıldı. O anlar ise sokaktaki bir güvenlik kamerasına yansıdı.
“Azılı hırsızı çaldığı bisiklet yakalattı”
Mehmet A.’nın ihbarıyla Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Biçen’in, ‘hırsızlık’ suçundan 19 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı tespit edildi. Mirzaçelebi Mahallesi’nde saklandığı belirlenen Biçen, polisin yaptığı baskında yakalandı. Emniyete götürülen Biçen, işlemlerinin ardından önce adliyeye, ardından da cezaevine gönderildi

Haber: İhlas Haber Ajansı (İHA)