Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YEREL MEDYA ÇALIŞANLARI, SORUNLARINI MARMARİS’TE MASAYA YATIRACAK

Anadolu Buluşması Yerel Medya

Anadolu Buluşması Yerel Medya Çalıştayı 2023, bugün Marmaris’te gerçekleştirilecek. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı çalıştayda ülkenin doğusundan batısına yaklaşık 300 yerel medya temsilcisi yer alacak.

Anadolu Buluşması-Yerel Medya Çalıştayı 2023, Türkiye’nin 60’a yakın şehrinden 300’e yakın gazeteciyi Marmaris’te buluşturuyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı çalıştayda, yerel basının sorunları tartışılacak.

“Anadolu Buluşması-yerel Medya Çalıştayı’’na bu sene 6,7 ve 8 Ekim tarihlerinde Marmaris ev sahipliği yapıyor. Marmaris Belediyesi’nin basın meslek örgütlerinin katkılarıyla 3. kez düzenlediği çalıştaya CHP’nin gazeteci kökenli milletvekilleri, basın meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütleri temsilcileri de katılıyor. Çalıştayda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu’dan medya çalışanlarıyla bir araya gelecek.

MEDYANIN ÖNEMLİ İSİMLERİ DE ORADA

Çalıştayda toplantılar 7 Ekim Cumartesi günü (bugün) yapılacak. Sabah saat 10.00’da başlayacak oturumlarda gazeteciler cemiyetlerinin başkanları basın meslek örgütleri adına konuşma yapacak.

Çalıştayın öğleden sonraki bölümünde ‘Radyo televizyon yayıncılığı ve denetimi, televizyon gazeteciliği, Avrupa’da yerel basın işleyişi, gazetecilerin örgütlenmesi, Basın Yasası, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında kadın ve yazarlık, internet gazeteciliği, yüksek trafikli sitelerin yönetimi ve alternatif gelir kaynakları, fotoğraf ve videolarda manipülasyon seçim dönemini nasıl etkiledi?’ gibi önemli başlıklarında sunumlar yapılacak.

Haber: İhlas Haber Ajansı (İHA)