Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni moda : Mini vantilatör

YURDUN DÖRT BİR YANINI ESİR ALAN KAVURUCU SICAKLARIN ARDINDAN VATANDAŞLAR, SERİNLEMEK İÇİN MİNİ VANTİLATÖR SATIN ALIYOR.

YURDUN DÖRT BİR YANINI

Yurdu esir alan kavurucu sıcakların ardından vatandaşlar serinlemek için mini vantilatöre yöneldi.

Türkiye genelindeki kavurucu sıcaklardan bezen vatandaşlar, çözümü mini vantilatörlerde buldu. Günün her anında özellikle toplu taşımalarda serinlemek isteyen vatandaşlar, taşınabilir olduğu için mini vantilatöre yöneldi. Mini vantilatör kullanıcısı Şakir Üzel, sıcaklardan bunaldığı için bu cihazı tercih ettiğini belirterek, “Biz de

bunaldığımız için tabii böyle bir önlemimiz oldu. Bunu geçen gün satın aldım. Toplu taşımalarda işimize çok yarıyor. Rahatlatıyor bizi. Herkese tavsiye ederim” dedi.

Mini vantilatör satıcısı Ahmet Çiçek ise sıcakların artmasıyla mini vantilatör satışlarında artış olduğunu kaydederek, “İhtiyaç talebine göre fanların stokları değişiyor. Ücretleri 250 lira ile 500 lira arasında değişiyor. El fanı ve masa fanı var. Modellerin çeşitlerine göre fiyatlar çeşitlilik gösteriyor. Kablolu ve kablosuz olmak üzere ikiye ayrılıyor. Sıcak havalarla beraber artacak satışları. İnsanlar aperatif serinleme yöntemi arıyorlar” ifadelerini kullandı.