Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Şıldak’tan Bayram Öncesi Ziyaretler

Vali Hasan Şıldak bayram

Vali Hasan Şıldak bayram tatili ve artış gösteren turizm hareketliliği dolayısıyla alınan tedbirleri yerinde inceliyor.

Bütün Birimler Sahada

Balıkesir’in kıyı kesiminde başlayan yoğunluğu bayram öncesinde yerinde inceleyen Vali Şıldak, Ayvalık ve Edremit İlçelerinde vatandaşların bayramını kutladı.

Pazar günü Ayvalık’ta incelemede bulunan Şıldak beraberinde Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Ali Yıldız ile birlikte İlçenin gözde bir noktası olan Cunda Adasına gelen vatandaşlara huzurlu bir tatil geçirmelerini temenni etti. Cunda’da kıyı bandında bulunan işletmeleri ziyaret eden Vali Şıldak turizm sezonunun hayırlı ve bereketli olmasını diledi.

Vatandaşın huzur ve güveni için İlin her noktasında olduğu gibi Ayvalık ve Edremit İlçesinde de görev başında olan polis ve jandarma ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Şıldak, yürütülen trafik denetiminde sürücülere kurallara uymalarını hatırlattı. Şıldak ayrıca mavi vatanı koruyan Ayvalık Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığını ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Şıldak, Sahil Güvenlik gemisiyle Ayvalık, Gömeç ve Burhaniye kıyılarında incelemede bulundu.

Mahallelere Sürpriz Bayram Ziyaretleri

Vali Hasan Şıldak, Kurban Bayramı öncesinde uygulanan tedbirlerin yanı sıra ziyaretleriyle de vatandaşların bayramını kutladı.

Bayrama sayılı günler kala Pazartesi günü Edremit Güreş Alanı Hayvan Pazarını ziyaret eden Vali Şıldak, Yaylaönü ve Mehmetalan Mahallelerine de sürpriz ziyaretlerde bulundu. Şıldak kendisini yoğun ilgiyle karşılayan mahalle sakinlerinin bayramlarını tebrik etti. Beraberinde Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Ali Yıldız’ın da bulunduğu ziyaretlerde vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Şıldak, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Bayram tedbirlerinin yanı sıra hava sıcaklarının yükselmesiyle yangın riskinin arttığı günlerde yeşil vatanı koruyucu tedbirler alan Şıldak, ilçeyi ziyaretinde Edremit Zeytinli Kocakır Orman Deposunda Orman Yangını Müdahale Ekibiyle bir araya geldi. Vali Şıldak ormanların korunması, yangınların önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Burada bulunan helikopter ekibiyle de görüşen Şıldak bütün personelin bayramını kutladı.

Turizm yoğunluğunda artış yaşanan Altınoluk’ta çeşitli temaslarda bulunan Vali Şıldak, tatilcilerin bayramını kutladı, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.

Altınoluk’ta İlk Defa 24 Saat Hizmet Veren Poliklinik Açıldı

Yaz mevsiminde yaşanması beklenen yoğunluk nedeniyle sağlık hizmetlerinin vatandaşlara hızlı şekilde sunulabilmesi için yaz poliknikleri oluşturulması alınan tedbirlerin başında geliyor. Bayram tatilinde çalışmaları yerinde inceleyen Vali Şıldak Edremit İlçesi Altınoluk Mahallesinde ilk kez açılan yaz polikniğinde yürütülen çalışmaları yerinde gördü. Vali Şıldak personelin bayramını kutladı, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.