Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sındırgı belediye personeline motivasyon pikniği

Sındırgı Belediyesi tarafından dayanışma

Sındırgı Belediyesi tarafından dayanışma ve kaynaşmanın arttırılması, yaz sezonunun başlaması ile birlikte belediye bağlı bütün birim personellerinin yer aldığı motivasyon pikniği düzenledi.

Sındırgı Belediyesi, çalışan personelin eğitiminden, motivasyonuna kadar farklı projelere imza atıyor. Geleneksel iftar yemekleri, kültür gezileri ve çeşitli organizasyonlarla personel arası kaynaşmanın arttırılması hedefleniyor. Personel kaynaşma pikniği ile yaz sezonunun yoğun temposu öncesi belediye ailesi piknikte buluştu.

Çamlık mesire alanında düzenlenen pikniğe katılan belediye personeli aileleri ile birlikte gün boyunca gönüllerince eğlenerek stres attı. İlçedeki müzik öğretmeni Mustafa Ayan tarafından söylenen şarkılar ve türkülere eşlik etti. Yemek sonrasında gerçekleşen halat çekme, voleybol, ip atlama gibi geleneksel oyunlar pikniğe heyecan kattı. Sındırgı belediye başkanı Ekrem Yavaş’ da yarışmalara eşlik etti.

Motivasyon ve sosyalleşmesinin çalışma hayatına da yansıdığını, Sındırgı’nın geleceğini inşaa eden büyük bir aile ile çalıştıklarını belirten başkan Yavaş “Bugün bizler de bir kaynaşalım istedik. Tabi hem seçim atmosferi geçti, hem işler de yaz sezonu ile birlikte çok daha yoğunlaşıyor. Onun öncesinde bütün personellerimizi bir araya getirerek birlikte bir piknik tertip edildi. Burada bütün birimler olunca da şuanda hemen hemen 250 personelimiz var, bunun 200’den fazlası burada, birlikteyiz. Ne kadar sosyal olarak bir araya gelirsek motivasyonumuz o kadar yüksek olur. Ailelerle de gelmiş olmaları çok daha önemli bir hadise. Ailelerin, çocukların da birbirleriyle iletişim kurması verimlilik açısından, personelin yaptığı işin daha hazmettiricisi olması açısından ve güzel yapabilmesi açısından çok önemli. Motivasyon sağlanıyor ve bütün personelime katılımından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.