Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Parola: Bandırma’nın bir vekili olsun

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Balıkesir

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Balıkesir 2’nci sıra Milletvekili Adayı Şehir Plancısı Harun Algül, Bandırma’da seçim çalışmalarına hızlı başladı. Algül ve ekibi hem kent merkezinde hem de kırsal mahallelerde seçmene ulaşıyor. Ramazan Bayramı’nın ardından seçim çalışmaları çevre ilçelerde de yoğunlaşacak.  

Bandırma’da hemen her gün alanda seçmenle bir araya gelen Algül, salı günü Atatürk Caddesi ve Arasta Çarşısı’nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Seçim çalışmasında MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt,  ilçe yöneticileri ile üyeler de yer alarak hem partileri hem de Bandırma’nın adayı Harun Algül için oy istedi.

Kırsal mahallelerin yaklaşık yüzde 80’ini ziyaret ettiklerini kaydeden Algül, Ramazan Bayramı sonrasında seçim çalışmalarının daha da yoğunlaşacağını kaydetti.

Algül, “Bildiğiniz üzere aday adaylığı açıklamamızdan hemen sonra sahalara indik ve bölgemizi gezmeye başladık. Bandırma’nın adayıyız ve Bandırma’nın en azından bir vekille temsil edilmesini arzu ediyoruz. Bu noktada da tüm köylerde, kırsal mahallelerde ve merkez mahallelerimizde tek tek el sıkarak ama sadece el sıkarak değil, seçmenimizle sohbet ederek, onları dinleyerek çok güzel bir seçim kampanyasına devam ediyoruz.” dedi.

KIRSAL MAHALLELERİN YÜZDE 80’İ TAMAM  

Seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahallelerde yaşayan seçmenlere de büyük ölçüde ulaştıklarını aktaran Algül, “Kısaca kırsal mahallelerimizin yüzde 80’ini dolaştık. İlçelerde çalışan araçlarımız var. Manyas, Gönen ve Susurluk. Bildiğiniz üzere Erdek ve Marmara’yla bütün Güney Marmara’nın adayıyız bu noktada tüm ilçelerde de çalışmalarımız devam ediyor. Ama özne olarak ikametimiz olan Bandırma’da daha yoğun çalışıyoruz şimdilik. Seçim sathı boyunca da yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Haber: Levent Karaçay