Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

METEOROLOJİ UZMANINDAN KORKUTAN KIŞ UYARISI

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sık sık sosyal medya hesabından yaptığı hava durumu analizlerine devam ediyor. X hesabından takipçilerine uyarıda bulunan Ökten “Bir gün denize gireceğiz ertesi gün kartopu oynayacağız. Radikal bir kış bizi bekliyor.” Açıklamasını yaptı.

RADİKAL BİR KIŞ BİZİ BEKLİYOR

Ökten, pazar gecesi Türkiye’ye soğuk bir cephe geldiğine dikkat çekerek  “Özellikle Batı Karadeniz ani sıkı bir sağanak alacak. İstanbul’da yağmur çok değil; fakat var. Anadolu yakası, Kocaeli ve Sakarya daha çok yağış alacak. Sıcaklıklar hızla düşecek. Gece kesinlikle pencereyi açık bırakmayın…” uyarısında bulundu.

PAZAR GECESİNE DİKKAT

X hesabından, yaşanacak soğuk havanın şiddetine vurgu yapan Kerem Ökten, “Bu kadar büyük bir soğuk cepheyi daha önce gördüğümü hatırlamıyorum. Hem ani fırtına, hem kuvvetli yağış, hem de çok hızlı bir sıcaklık düşüşüne sebep olacak. Ne zaman? Pazar gecesi. Saat gece 2 civarı. Kesinlikle tüm pencereleri kapalı tutun. Sabah hepiniz grip uyanırsınız” dedi.

İSTANBUL İÇİN KRİTİK GECE

“Son derece ilginç bir soğuk cephe ülkemize yaklaşıyor” açıklamasını yapan Kerem Ökten analizlerine şöyle devam etti: “Yarın gece saat 02:15’te İstanbul’da durgun olan hava aniden hareketlenecek. Rüzgar ve yağış başlayacak ve hissedilen sıcaklık hızla düşecek. Bu cepheler gelmeden önce havayı ısıtır. Aldanıp da ince kıyafetle yatmayın.”

Haber Merkezi